QNB Finansbank Kırık Kimlik İle İşlem Yapmıyor

30 Haziran 2024 23:30

Trendyol uygulamasından QNB Finansbank CardFinans Trendyol kredi kartına başvuru yaptım. Tüm işlemleri tamamladım. Kimliğimin önlü- arkalı fotoğrafı istendi, onları da gönderdim. Tüm işlemler uygulama üzerinden tamamlandı. Kredi kartının onaylandığı, limitimin miktarına kadar bana SMS ile bildirildi. Çağrı merkezi tarafından arandım görüntülü görüşme için link gönderildi QNB Finansbank uygulamasından görüntülü görüşme gerçekleştirdik. Bana kimliğimin kırık olduğunu kırık kimlikle işlem yapılamayacağı söylendi. Kırık dedikleri de sadece ufak bir çatlak. Herhangi bir parçası olmasa tamam diyeceğim ama değil. Kullanıma engel bir durumu yok. Ehliyetle şubeye başvurulursa işleme devam edilerek kredi kartı alabileceğim söylendi. Daha en başta başvuruda kimliğimin kırık olduğunu gördüğünüzde neden işlemlere devam edip kredi kartı başvurumu onaylayıp, limit veriyorsunuz. Madem ehliyetle şubeler işlem yapabiliyorken görüntülü görüşmede neden ehliyetle işlem yapılamıyor. İlk kredi kartı veren banka siz değilsiniz. İlk defa kart kullanan biri de değiliz. Sizden başka kullandığım kredi kartım zaten var ve sizin kartınızı denemek istedim ama maalesef bu gidişle imkansız gibi duruyor.
Sağlık personeli olduğum için bankaların açık olduğu saatlerde hastanede oluyorum. Ve şubeye gitme gibi bir şansım yok. Gerekli kolaylığın sağlanarak kredi kartımın tarafıma gönderilmesini, eğer mümkün değilse kredi kartı başvurum iptal edilmesini rica ediyorum.

30 Haziran 2024 23:33 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

06 Aralık 2023 11:15
Sevim sonucu yetersiz buldu