Haydar sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Enpara'dan Şubelere Nakit Yatırmayı Reddediyorlar Yazıklar Olsun

11 Haziran 2024 18:06

Yıllardır Enpara müşterisiyim ancak son zamanlarda QNB Finansbank şubelerinden hesabıma nakit yatıramıyorum. 185 bin TL kadar ATM'den yatırılıyor deyip şubeden resmen kovuluyorum. Neymiş, şu müşterisi değilmişim, Enpara müşterisiymişim. Bir gün önceden para yatıracağımı söylemem gerekiyormuş. Öğleden sonra hiçbir şekilde para kabul edilmiyormuş. Şimdi ben elimde 200 bin TL'yi hesabıma ATM'den nasıl yatıracağım? Birisi gelip paramızı çalsa ne olacak? Bu ne sorumsuzluk. Güvendiğimiz banka bizi dışarı atıyor, adam yerine konmuyoruz. Kim talimat verdiyse yazıklar olsun. Çıkın reklamlarda bunları da anlatın, 'para yatıramazsınız şubeden' deyin, biz de başka bankalar ile çalışalım. Ankara Mamak Natoyolu şubesi bize bu durumu yaşatıyor. Yazıklar olsun. Koskoca banka ve Enpara sistemine. Biz her şartta, her zaman hesabımıza para yatırabilmeliyiz şubelerden. Lütfen ama lütfen sesimizi duyun. Buradan tüm yetkililere ve ilgili birimlere açık çağrıdır. Aksi takdirde hesaplarınızı kapatın ve sizi insan yerine koyan bankalar ile çalışın.

11 Haziran 2024 18:10 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2025 13:06

23 Eylül 2024 16:01

01 Temmuz 2024 17:02
Bekir sonuçtan çok memnun

21 Şubat 2024 17:54
"Sorun çözüldü, teşekkürler. Ancak QNB Finansbank ATM lerinden daha fazla görmek isteriz."

QNB Türkiye Kategorileri