QNB Finansbank ATM Den Gönderilen Para Transferi

QNB Finansbank ATM Den Gönderilen Para Transferi
06 Şubat 2024 14:13

QNB Finansbank ATM'sinden başka bir bankaya IBAN numarasına para gönderimi sağladım. Başarılı olduğu şeklinde sorgulama numarası da elimize ulaştı; fakat iki gündür karşı hesaba para yatmadı. Bankayı arıyoruz; 'Bu hesaba para gelmemiş' deniliyor. QNB Finansbank, bizden başarılı bir şekilde gönderildiğini söylüyor. Hesap doğru, isim doğru; fakat para gönderimi gerçekleşmemiş. Konuyla ilgili sürekli bankayı arıyoruz; 'Bizde problem yok, karşı bankayı arayın' deniliyor. Orayı arıyoruz; 'Bu hesaba para girişi yapılmamış' deniliyor. İki gündür 10 defa bankayı aradık. Elimde gönderdiğim dekontum da var, gelen mesaj da mevcut. Bunun sonucuna varılmasını istiyorum. Bu da gönderdikten sonra gelen mesaj: 'Bankamız ATM’sinde kartsız olarak gerçekleştirdiğiniz EFT işlem sorgu numaranız: 5162143’tür. d***@qnbfinansbank.com B002'

06 Şubat 2024 14:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Yurt Dışından Gönderilen Paranın QNB Finansbank Hesabıma Ulaşmaması

23 Nisan 2025 00:12