Protherm DemirDöküm Bakım Adı Altında Gelip Çalışan Kombimi Bozdu

17 Ocak 2024 13:02

2009 yılında montajı yapılmış olan Protherm kombimin, her yıl garanti süresini ücreti karşılığında 2023 yılına kadar uzattım. 2023 Mart ayında DemirDöküm tarafından, son ücretsiz bakımın yapılması üzerine ısrarla arandım. Ben kışa doğru yaptırmak istediğimi söyledikçe, o dönemlerde yapılması için ısrarda bulundular.

10 Nisan 2023 tarihinde gelen teknik personelin yaptığı bakım sonrası kombimde 1 dakika içinde brülörün 2-3 kez devreye girdiğini, bir arıza oluştuğunu ilettim. Teknik personelin bana "eco tuşuna bas düzelir, petekler tıkalı ondan yapar, dereceyi biraz yükselt düzelir" şeklinde cevapları oldu (yazışma görselleri ektedir).

Yaz ayları yaklaştığından kombiyi kapattım. 2023 Aralık ayında kombiyi tekrar açtığımda aynı arızanın halen devam ettiğini gözlemledim ve müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim. Aynı teknik personel arkadaş geldi ve anakartın arızalandığını söyledi. 10 Nisan 2023 tarihinde kendi müdahalesinden sonra bu sorunu ortaya çıktığını hatırlattım ancak 2900 TL karşılığında anakartı değiştirebileceğini belirtti.

Kombimden hiçbir şikayetim olmamasına rağmen, ısrarla bakım için arayıp gelip kombiyi bozan firma, "bakımın anakartla bir ilgisi yoktur" şeklinde cevap vererek bu sorumluluğu üzerinden atmıştır. DemirDöküm beni her yıl garantinin uzatılması için arayıp ücret talep etmiştir. Bu kombide çıkan ilk arıza olmamasına rağmen hiçbir bu şekilde bir yaklaşımım olmamıştır. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Musa
24 Mayıs 2024 16:41
Okan sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Haksız Ücretlendirme Ve Çözülmeyen Kombi Arızası

Okan
13 Aralık 2024 16:39
İshak sonuçtan çok memnun

İshak
07 Ocak 2024 22:56
"Benimle iletişime gecen ve yardımcı olan tüm çalışanlara teşekkür ediyorum."
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır DemirDöküm Nitromix Kombimin 2 Ayda 2 Kere Kart Yanması!

Emine
19 Şubat 2024 23:52