Emine sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır DemirDöküm Nitromix Kombimin 2 Ayda 2 Kere Kart Yanması!

19 Şubat 2024 23:52

Ağustos 2023 tarihinde markasına güvenerek almış olduğumuz DemirDöküm Nitromix kombi kışın daha yeni kullanmaya başlamışken Kasım ayında arıza verdi. Bir gece peteklerin alev gibi yandığını fark etmemle kombiye baktığımda kendiliğinden sebepsizce derecesinin yükseldiğini gördük. Kombiyi kapattık. Servis 24 Kasım'da geldiğinde kombinin ana kartının yandığını söyledi. Daha sıfır olan bir cihazın ana kartı nasıl kendi kendine yanar servisin bıraktığı ayarlar ile dururken bozulması ne kadar normal. Apaçık ayıplı mal. İyi niyetten servisin ana kartı değişelim teklifini kabul ettik değişim sağlandı. Kaldı ki ayıplı malı kanunen sıfırı ile değiştirme hakkımız saklı iken. Kart değiştirildi aradan bir süre sonra tekrar kart kafayı yedi. Kendiliğinden sıcaklığı fulledi müdahale edemiyorsun ayarlara, ayar düğmesi kitlendi kaldı. Daha servisin yeni tamir ettiği kombimin tekrar bozulacağı aklımın ucundan geçmediği için tuşuyla dereceyi düşürmeye çalıştım. Tuş kitlendiği için içindeki parça kırılmış. Tekrar servis çağırdık. Servis tuşun kırıldığını ve tuş kırıldığı için değişim ücretinin 3800 TL olduğunu ama tuş kırılmasaydı kombiyi bile değiştirebileceğini söyledi. Şimdi biz düğmeyi çevirdiğimiz için suçlu olduk. Kombi arızalanmasaydı ben o tuşla dereceyi düşürmeye çalışmayacaktım sonuçta. Demek ki kronik bir sorunu var ki 2 ay içinde kendiliğinden 2 kere anakartı yandı. Üstüne bir de ikinci yanmasında ayar düğmesini kilitledi ve kırılmasına sebebiyet verdi. Düzgün yapsaydınız da anakartı yanmasaydı, derecesi kendiliğinden fırlamasaydı. Genel merkezi aradık kayıt açtı, kombimin birebir sıfırı ile değişimini talep ettim ama yasal hakkım olan değişim talebim DemirDöküm tarafından reddedildi. Kaç kere neden kombinin kartı yanar bana bunu açıklayın benim burada ne suçum olabilir diye sorduysam hiçbirinde cevap alamadım. Para verdiğim ürünü şu an kullanamıyorum. Maazallah yeni bir sorun çıkarır da bir yerleri yanar diye kapattım kombiyi. Dalga geçer gibi 3800 TL'ye tuşu tamir edeceklerini söyledi. Sanki 10 yıllık ürünmüş gibi. Demek ki markanıza güvenmiyorsunuz ki 6 aylık kombi 2 kere kartı yanıyor ve perte çıkıyor. Bana verdikleri ayıplı kombi ile kaldım. Bu ürünün acilen birebiri ile değişmesini talep ediyorum yoksa Tüketici Hakem Heyeti hakkımı kullanacağımı bilmenizi isterim. Her halükarda bilir kişi raporunda da çıkar ayıplı mal olduğu. Siz de uğraşmayın biz de uğraşmayalım şu sorunu acil çözün.

20 Şubat 2024 09:02 (Şikayetten 9 saat sonra)

Rifat sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2023 18:25

DemirDöküm Kombi İle Bitmeyen Sorunlar

13 Mart 2025 10:42
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2024 11:22
Meriç sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Nitromix Kombi Arızası

20 Eylül 2024 09:58
Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi Servisi Ve Müşteri Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

03 Mart 2025 23:22