Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Prontour Şikayet. Rehber T**** Ö****'ten Şikayet

16 Temmuz 2024 23:08

Prontotour ile 13 Temmuz tarihinde Barcelona turuna gittik. Daha ilk gün havaalanında buluşur buluşmaz rehberimiz tüm ek turlar iptal, yeterli talep yok dedi. Otelimiz şehre yarım saat uzaklıkta idi. Her gün 100 euro taksi parası verdik. Taksici bile niye böyle bir yer tercih ettiniz dedi. Sonra Park Güell ve flamenko gecesi ayarlandı. Gün ortası olunca Park Güell herkes taksi ile geldi. Ona rağmen giriş bileti ücreti 15 euro olmasına rağmen 65 euro alındı. Rehberimiz içeri nedense giremedi. Lokal rehberin İngilizcesi çok zayıftı. Kendi rehberimiz T***** Bey, Park Güell buluşma noktasını yanlış yolladı. Sonra bizi taksi ile gelip aldı. T***** Bey ile Sagrada Familia'ya gittik. 2 tane tarihi bilgi anlatamadı. Hayatımda bu kadar yetersiz bir rehber görmedim. Sürekli yanlış yönlendirdi. Prontotour gibi bir şirkete hiç yakıştıramadım. Kendimiz gitsek aynı olurdu.

profile profile
17 Temmuz 2024 10:25 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Ozan sonuçtan memnun değil

20 Temmuz 2024 02:02

Prontotour Barcelona Tur Deneyimi

28 Temmuz 2024 23:16
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Barcelona Turu Hakkında Değerlendirme

Sümeyye
28 Temmuz 2024 22:15
Prontotour Barcelona Turu Hakkında Değerlendirme
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Hiçbir Yere Gitmeden Biten Bir Barcelona Turu

05 Mayıs 2024 20:31