Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Barcelona Turu Hakkında Değerlendirme

Prontotour Barcelona Turu Hakkında Değerlendirme
28 Temmuz 2024 22:15

Prontotour 25-28 Temmuz Barcelona Turumuzun rehberi G***** D**** tarafından hiçbir rehberlik ve seyahat hizmeti alamadık. Uçaktan indiğimizde o gün tur planlamasında olan yerlerin hiçbirine gidilmedi, gezilmesi gereken yerler otobüsle camdan gösterildi. Tur programında olan yerleri doğal olarak inip görmek istediğimizi söylediğimizde, diğer turlar bunu da yapmıyor, seyahat böyle olur gibi bir cevapla karşılaştık. Toplam 3 gün olan turda 2. ve 3. gün kendisi tarafından tura dahil olan rehberlik ve transfer hizmetini alamadık. Kendisi bize turun son günü havalimanına giderken görüşeceğimizi, bu zamana kadar olan sürede kendi imkan ve şartlarımızla şehri gezmemiz gerektiğini söyledi. Hepimiz tura belirli sebeplerden dolayı (yabancı dil eksikliğimiz, turun bireysel geziden daha kolay ve konforlu olması, rehberlik hizmeti vs.) katıldığımızı ve bu durumda turla gelmemizin bir anlamının kalmadığını rehbere defalarca açıklamamıza rağmen hiçbir değişiklik olmadı ve mağduriyetimiz 3 gün boyunca devam etti. Turun ayarladığı otelin şehir merkezine 50 dakika olması ve bizim transfer imkanımızın da elimizden alınması üzerine şehri gezmek için her gün taksi-otobüs-metroya binmek zorunda kaldık. Bu durum da bizi hem maddi hem manevi olarak ekstra yordu. 20 kişilik bir ekip olarak Prontotour şirketi ve rehberi G***** D**** tarafından mağdur edildik. 3 günlük gezimizde hem hiçbir yeri göremedik hem de maddi zarara uğradık. Rehber G***** D****'in 3 gün boyunca bize hizmet vermediğini, bu süre zarfında başka bir tur şirketiyle anlaştığını düşünüyoruz ve durumu tüm adli mercilere taşıyıp haklarımızı sonuna kadar arayacağız.

29 Temmuz 2024 00:39
prontotour-barcelona-turu-hakkinda-degerlendirme-1.jpg

Tur rehberinin bizim tur süresince başka insanları gezdirdiğinin belgesi. Kendi Instagram hesabından paylaştığı görsel.

02 Ağustos 2024 10:57 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

29 Temmuz 2024 19:45
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Prontotour Tur Rehberi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

28 Temmuz 2024 22:43