Pronto Tour'un Belgrad Turu Oteli 80 Km Uzaklıkta Farklı Bir Şehirde

22 Mayıs 2024 18:24

23-26 Mayıs tarihleri arasındaki Belgrad turu için yerimizi Şubat ayında ayırttık. Otelimizin yeri, turun gerçekleşeceği tarihten bir gün önce bugün belirlendi. Otelimiz, Novi Sad şehrinde, Belgrad'a 80 km uzaklıkta bir mevkide belirlenmiş. Bize gönderilen otel bilgisi e-postasında 'Yaşanan aksaklığın sebebi konser' şeklinde bir not düşülmüş. Öncelikle, bu bir aksaklık değil; konser aylar öncesinden belirlenmiş bir etkinlik. Aynı şekilde, düzenlenen tur da aylar öncesinden ödemesi yapılmış bir tur. Eğer tur şirketi, otel ayarlamasını turdan bir gün önce yapmasaydı, böyle bir sorun yaşanmazdı. Tamamen tur şirketinin planlama hatası yüzünden biz katılımcılar mağdur durumdayız. 'Otellerde yer yok' denilmiş; fakat internet çağında yaşıyoruz ve küçük bir araştırma ile otellerde yer bulunabildiğini görebiliyoruz. Belgrad adlı turun otelinin Belgrad'a 80 km uzaklıkta başka bir şehirde ayarlanması ve bunun haberinin iptal etme olanağımızın olmadığı bir gün önceden bize bildirilmesi kabul edilemez bir hata. Biz, zamanımızın çoğunu turla geçirmek zorunda değiliz. Bu dört gün için planlamalar ve rezervasyonlar yaptık. Ancak ulaşım problemi yüzünden her şey altüst oldu. Belgrad'dan otelimize dönebileceğimiz en hızlı ulaşım yolu tren. Ancak sefer saatleri sınırlı ve sefer süresi bir saat. Hızlı trenin sefer süresi 35 dakika; ancak onun da sefer sayısı öğle saatlerinde. Normal trenin akşam 11'den sonra seferi yok. Biz akşam 11'den sonra otelimize nasıl döneceğiz? Konser için ücretsiz sefer yapılacağı söylenmiş. Ancak konu ücret değil; biz neden zaten kısıtlı olan vaktimizi en az iki saatini otelimize ulaşmak için harcayalım? Ayrıca, akşam belli bir saatten sonra otele ulaşım yolu olmadığı için neden okul gezisiymiş gibi tur şirketine bağımlı kalalım? Birkaç kez bu konuyla ilgili tur şirketini aradım, arama ve bilgilendirme yapılacağı söylendi; ancak kimse geri aramadı. Otel son güne bırakılmamış olsaydı, turu iptal edip kendi başımıza seyahatimizi düzenleyebilirdik. Bir gün öncesinde otel ayarlaması yapılmaz. Ben hiçbir tur şirketinde böyle bir iş bilmezliğe ne rastladım ne de duydum. Otel değişikliği yapılmasını talep ediyoruz. Tur şirketinin hatası bizim problemimiz olmamalı.

23 Mayıs 2024 15:48 (Şikayetten 21 saat sonra)

Değerli Misafirimiz, Şikayet ve önerileriniz ile ilgili taleplerinizi Müşteri temsilciniz veya Misafir ilişkileri departmanımız ile görüşebilirsiniz. Saygılarımızla Prontotour

Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2024 15:49
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 13:17
Pronto Tour Konaklama Çok Kötü
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour Avrupa Turunda Rehber Skandalı Ve Organizasyon Mağduriyeti

09 Temmuz 2025 16:58
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Pronto Tour İle Balkan Turunda Vaatlerin Karşılanmaması Ve İlgisizlik

Süleyman
07 Ağustos 2025 17:45
Pronto Tour İle Balkan Turunda Vaatlerin Karşılanmaması Ve İlgisizlik
pronto-tour-ile-balkan-turunda-vaatlerin-karsilanmamasi-ve-ilgisizlik-3.jpg
pronto-tour-ile-balkan-turunda-vaatlerin-karsilanmamasi-ve-ilgisizlik-2.jpg
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2025 18:12