Bünyamin sonuçtan çok memnun

Profilo Soğutmuyor Alarm Veriyor

Bünyamin
30 Nisan 2023 18:44

Yaklaşık bir ay önce Profilo buzdolabı aldım, 30 bine yakın para verdim. Soğutmuyor, iki defa malzemelerim bozuldu, yazık oldu. Hemen spotçuya satıp başka markaya geçeceğim. Gece kendi kendine alarm veriyor. Kapatıyorum, yine aynı sıfır üründe böyle hata olmamalı.

24 Mayıs 2023 08:50

Profilo marka ile paranızla nasıl rezil olursunuz size anlatayım... Konya tınmazlar dan XXL serisi buzdolabı aldım en iyisi abi dediler şampiyon serisi dediler... Aldıktan 1 hafta sonra arıza yaptı dolapta yağ etler hepsi bozuldu geldi baktılar kompresör arızalı dediler 1 hafta parça bekledik kompresör değişti... 1 hafta çalıştı sonra ürünler buz tuttu tekrar aradım servisi geldiler gazında sorun var hemen atölyeden gelecek dediler 1 hafta oldu kimse gelmedi neyse buz olsun ama soğutsun dedik sabah bir kalktık bütün ürünler gene bozulmuş soğutmuyor. Servisi aradım bayan oradan bana şöyle yap böyle yap diye akıl vermeye başladı anlayacağınız 36 bin tl verip rezil olmayın kaliteli bir ürün alın bu marka sıkıntılı... Spotçuya satıp başka marka alacam önceki markam Arçelik'ti bir kere arıza yapmadı

03 Mayıs 2023 16:33

Yaklaşık bir ay önce Profilo marka buzdolabı aldım 5 gün önce arıza yaptı servis üç defa geldi kompresör arızalı dendi fabrika hatası dedi parça değişecek dendi ben iade istedim... Şu an evde buzdolabım çalışmıyor çözüm belki bir hafta belki bir ay bulabilirler diyor ürünlerim çöpe gitti ona mı üzülürsün yaz günü ortada kaldık ona mı üzülürsün yoksa bir dünya para verdik ona mı üzülürsün anlamış değilim kaç defa servisi aradım kayıt oluşturuldu hemen dönüş yapacağız deyip geri dönüş yapanda yok asla Profilo markaya bulaşmam

Ek
30 Nisan 2023 19:08 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Bünyamin
09 Mayıs 2023 09:02

Profilo ya teşekkür ediyorum ürünlerinin arkasında durdular gereken neyse yaptılar

Profilo Buzdolabı Mağduriyeti Müşteri Memnuniyetsizliği

Kübra
29 Kasım 2024 11:58

Profilo Buzdolabında Teslimat Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Neslihan
14 Ocak 16:59
Profilo Buzdolabında Teslimat Sonrası Sorunlar Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Semra sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Nofrost Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Semra
12 Mayıs 10:37
Profilo Nofrost Buzdolabında Sürekli Arıza Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Profilo Buzdolabı Servis Sorunları Ve Tekrar Eden Arıza

Asya
28 Şubat 23:06
İmam sonuçtan hiç memnun değil

İmam
13 Aralık 2024 22:47