Profilo Çamaşır Makinesi Küflendi

Profilo Çamaşır Makinesi Küflendi
Yusuf
28 Mart 2024 10:32

Profilo marka çamaşır makinesi dört yıl içinde su alan kapağın altından küflendi. Müşteri hizmetlerini aradığımda garantisi dolduğu için yardımcı olmadılar. Küf her geçen gün büyüyor, ne zorluklarla alıyoruz. Ürün bu kadar kalitesiz olmamalı. Tüm beyaz eşyalarım Profilo; üstelik bulaşık makinesinin ana kartı beş yıl içinde bozuldu ve kullanılamaz hale geldi. Bu kadar kalitesiz bir marka ile daha önce karşılaşmadım.

28 Mart 2024 10:35 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

Mevlüt
13 Mart 2024 20:02
Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
19 Haziran 2024 18:14
"Şikayetim yayınlandığı an beni aradılar ve teknik ekipten çok saygıdeğer birisi (i... Bey) yönlendirildi. Makinede ki sorun tespit edildi ve gerekli parça değişimleri yapıldı. 1 hafta içinde makine teslim edildi. İlk denemeyi yaptım ve makinem den çamaşırlarım tertemiz çıktı. Bu süreçte çağrı ekibinden r... Hanım bize her türlü bilgilendirmeyi ve desteği sağladı. Allah hepsinden razı olsun. İşimi güzel yapan insanlar hep olsun. Bu süreçte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."
Profilo Çamaşır Makinem Kirli Çıkarıyor

Reyhan