Dürdane sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi Köpük Yapıyor

01 Ekim 2024 20:42

Profilo çamaşır makinesi köpük yapıyor, 2 haftayı geçti. Servis geldi, baktı, parça değiştirdi. 3 tane olmadı, yine köpük yaptı. Deterjan kullanmadan durulama yaptırdı, kazan temizleme programını çalıştırdı, yine aynısı oldu. Birkaç kez aynı şekilde yaptı, değişmedi. Servis, her şeyi yaptık, tamburun değişmesi lazım dedi ve de benim çektiğim videoyu merkezdekilere gönderdi. 3. haftaya girdi durum ve bugün merkezden beni aradılar. Makinede sıkıntı yok, i-DOS bir makine deyip konuyu kapattı. Suçlu benmişim gibi davranıp kendi markalarının arkasında durmuyorlar. Her şey satana kadar anlaşılan. Benim çocuklarım çamaşırda deterjan kalıntısı olduğu için alerji oldular. Doktora götürdüm, deterjan alerjisi dedi, hatta rapor da verecekti. Profilo'dan şikayetçiyim. Makinenin garantisi var hala. Rica ediyorum, çamaşır makinesine çözüm bekliyorum.

19 Ekim 2024 11:16

Profilo 9kg çamaşır makinesine çözüm üretmediler maalesef bende yeni başka marka çamaşır makinesi aldım hiçbir yer halkının milletinin yanında değil benim garantili olan makineye çözüm üretememek ne demek ya hakkımı helal etmiyorum bu konuyu da burda kapatıyorum profilomu yakınından kapısından geçmem artık kimseye tavsiye etmiyorum paranızla rezil oluyorsunuz

02 Ekim 2024 15:41

Hiçbir değişiklik olmadı üstelik servise yazı göndermişler makineyi durulama yaptırıp deterjan giderilir gibisinden oda bana attı ekliyorum tambur değişikliği istiyorum garantisi var makinemin

profilo-camasir-makinesi-kopuk-yapiyor-1.jpg
02 Ekim 2024 09:05 (Şikayetten 12 saat sonra)

02 Ekim 2024 15:36

Ben sizden kazsn değişimi istiyorum 3 haftadır zaten sadece durulama ve tambur temizliği yapıyorum çamaşır deterjan kullanmıyorum üstelik 50 TL gelen faturam 450 TL geldi lütfen köstek olmayın destek olun garantisi olan bir makine farklı yerlere müracaat edeceğim Dr. Raporu alıp mahkemeye vereceğim aydos falan hikaye okumayın paramla rezil oluyorum bu Allah yapısı değil kul yapısı illaki bir yerinde sıkıntı olacak sizler ne için varsınız

07 Ekim 2024 18:25

Yetkili servisteki rabia hanımın dediği şekilde de yaptım yumuşatıcı kullandım makine bir müddet düzelir gibi oldu ama tekrar aynı şekilde köpük olmaya başladı maalesef ki başka çözüm sunmadılar garantisi olan bir makine yumuşatıcıyla filan geçecek gibi değil deterjan değiştirdim yine aynı lütfen artık çözüm istiyorum laf değil

Nage

Yorumda yeni Mak. Aldım demişsiniz hangi marka aldınız ve sorun oluştumu tekrar bende servise defalarca anlatmaya çalışıyorum anlamak istemiyorlar size olduğu gibi banada ise yaramaz fikirleri sunuyorlar

Dürdane

Merhaba ben Profilo'yu sattım Vestel 10kg çamaşır makinesi aldım memnunum en güzeli yerli malı tavsiye ederim

Nage

Merhaba benimde makinem LG marka bir buçuk yıldır deterjansız yıkıyorum aynı sizin anlattığınız gibi sorun yaşıyorum çift durulama yaptırsam da içinde deterjan varmış gibi köpüklü suda yıkanıyor çamaşır siz nasıl bir çözüm buldunuz

Dürdane

Merhaba ben Profilo'yu sattım bir daha büyük konuşmak istemem ama kapısından geçmem Vestel 10kg çamaşır makinesi aldım memnunum yerli malı en iyisi zaten ocağım fırınımda Vestel'di pişman oldum önce almadığıma

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesi 10 Kg Premium Tangur Tungur Çalışıyor

01 Mart 2024 22:44
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

Ertan
21 Mayıs 2025 13:13