26 Aralık 2024 15:59

23.12.2024 tarihinde Profilo marka CMN12190 çamaşır makinesinin montajı yapıldığında, makineden koku geldiği belirtildi. Arkadaşlar, kokunun motordan geldiğini ve yeni çalıştığı için zamanla geçeceğini söylediler. Sadece su aldırma işlemi yapıp gittiler. Ürünü boş çalıştırdım fakat kimyasal kokusu her tarafı sardı, camı açmak zorunda kaldık ve geçeceğini düşündük. Sonrasında çamaşır yıkadım fakat çamaşırlarıma plastik kimyasal kokusu sinmiş durumdaydı. Tekrar boş çalıştırdım, havalandırdım fakat kokuda bir azalma olmadı. 24.12.2024 tarihinde arıza kaydı oluşturup durumu bildirdim. Ürünün montajından bir gün sonra üründe sorun olduğunu, ayıplı ürün olduğunu dile getirdim. Profilo makinesi olan başka arkadaşlara danıştım ve gelip baktılar. Arkadaşlar, bu şekilde ağır bir koku olmadığını söylediler. Senin ürünün sorunlu dediler. Kokudan rahatsız olduk. Sürekli camı açmak zorunda kaldık. Kendim hamileyim ve küçük çocuğum var, çamaşırları plastik kimyasal kokusu dolayısıyla başka yıkama yapamadım. Solunum olarak rahatsız olduk, bu koku yüzünden bebeğime bir şey olmasından endişe duyuyorum. Rahatsız edecek kadar kötü bir koku, teknisyen arkadaş bile geldiğinde camı açtı. Kokudan rahatsız oldu ve koku olduğunu teyit etti, yazılı olarak bildirdi. Çamaşırlarımı yıkayamıyorum, komşulara rica etmekten yoruldum. Ürün ayıplıdır, bir an önce dönüş yapılmasını bekliyorum. Fazlaca mağdur edildim, sıkıntıdan ağlıyorum artık. Ben borç bularak aldım o makineyi, benim mağduriyetimi lütfen görün sayın Profilo yetkili servisi. Ürünle ilgili sıkıntı olmazsa zaten kullanırdım, ürünümün iadesini talep ediyorum.

27 Aralık 2024 11:32 (Şikayetten 19 saat sonra)

27 Aralık 2024 11:39

Ben çamaşırımı ağır kokudan yıkıyamiyorum lütfen bir an önce sorunum çözülsün artık stresten uyuyamıyorum kendim hamileyim, kokudan nefes alamıyoruz bana yardımcı olun lütfen sayın Profilo yetkilileri

27 Aralık 2024 12:36

Sayın yetkililer mail adresinizden yazın dediniz yazdım ama herhangi bir dönüş sağlanmıyor

Profilo Ayıplı Ürün Gönderilmesi Ve Ayıbın Gizlenmeye Çalışılması

Şükrü
16 Ocak 2024 16:03
Profilo Ayıplı Ürün Gönderilmesi Ve Ayıbın Gizlenmeye Çalışılması
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Profilo Çamaşır Makinesinde Geçmeyen Koku Ve Yetersiz Servis

Hilal
25 Mayıs 02:38

Profilo Çamaşır Makinesi Ve Teknik Servis Sorunları

19 Temmuz 2024 18:01

Oğuzhan
05 Aralık 2024 18:48

Profilo Çamaşır Makinesi Sorunları!

Gülcan
20 Aralık 2024 17:44