Profilo Çağrı Merkezi Servis Randevusu

14 Haziran 2024 13:02

13.06.2024 tarihinde 4447766 numaralı çağrı merkezi üzerinden ankastre set kurulumu ile alakalı 14.06.2024 tarihi için servis kurulum kaydı oluşturdum. İş yerinden izin alıp eve geldim ancak gelen olmayınca çağrı merkezini tekrar aradığımda yoğunluk sebebiyle 20.06.2024 tarihinde gelebileceklerini ifade ettiler. İzin alıp gelmeyecek olan servisi evde beklememe mi yanayım, yoksa bayram boyunca misafirlere yemek ve çay için tüp kullanmak zorunda kaldığıma mı yanayım? Daha kurulum aşamasında böyle bir problem yaşanıyorsa arıza vb. durumları düşünmek bile istemiyorum. Profilo'yu tercih ettiğime pişmanım.

14 Haziran 2024 13:30 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Feyzanur
25 Aralık 2024 17:49
Muhammed sonuçtan çok memnun

Muhammed
28 Mayıs 2024 17:11
"Yaşadığım sorunla ilgili olarak geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim. Sorunun bayinin iş bilmezliği ile ilgili olduğunu ve bayi ile görüşme yapılıp bana geri dönüş yapılacağının bilgisini aldım. Bu süreçte gösterdiğiniz ilgi ve desteğiniz için minnettarım. İş bilmez bayi temsilcilerinin, servis ve kurulum sürecinde müşteri memnuniyeti konusunda daha dikkatli olacaklarını umuyorum. Bu tür sorunların bir daha yaşanmaması için gerekli adımların atılacağına inanıyorum. Tekrar teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Saygılarımla."

İlhami
25 Ekim 2023 13:30