Şule sonuçtan çok memnun

Kurutma Makinesi Kabusu: Sorumsuz Servis ve Eksik Onarım

Şule
08 Ekim 2024 20:00

Profilo marka super KM8431BTR modeli çamaşır kurutma makinamı İzmir'de yetkili servisini arayarak ses çıkardığını bildirdim ve 14 Eylül 2024 günü makinamı evimden değişiklik için teslim aldılar. 1000 TL ücret belirlediler ve servise gitti makinem. Teslim etmekte müşteri hizmetleri ile sık sık telefonda randevu almak zorunda kaldım. Müşteri hizmetleri servis personellerinin en geç 15:00 da onarılan makinelerin teslim yapabildiği için ve bende çalıştığım için 18:00-20:00 arasında randevu almak zorunda kaldım 3 hafta boyunca makinem teslim edilemedi tarafıma. Çalışanlar beni arayıp bizim 3 den sonra müşteri hizmetleri bilmiyor öyle randevu veriyorlar dedim. (buranın kesinlikle düzenlenmesi kimin ne zaman çalıştığını randevu verirken bilinmesi gerekiyor! )
kayışımı değiştirip 5 Ekim de tarafıma 10:00 civarı makinem teslim edildi. Çalıştırdığımda 9.-10. Dakika sında yine rahatsız edici bir ses geldi. Teslim eden personellerin değiştirdikleri kayışı kapımın önüne nasıl attıklarını saymıyorum bile... Hemen müşteri hizmetleri aradım ve makinemden ses geldiğini kontrol edilmedi mi acaba karambole yapılıp gönderildi mi dedim? Bende 10. Dakika da ses geliyorsa deneseniz sizde de gelirdi dedim. Hemen randevu oluşturuldu ve dün ayın 7 sinde tekrardan makineme bakılmaya geldi. Bakmaya gelen çalışan pervanenin kırılmış olduğunu söyledi ve 1250 TL lik bir fiyat daha verildi. Makinem zaten yeni geliyor. Servisten böyle bir sorunla karşılaşmam tekrardan serviste bakımını yapan kişilerin deneme yapmamam sorumsuzluğu ve taşıyan kişilerin gayet kaba şekilde taşıdıklarından kaynaklanan bir durum olduğuda bariz belli. Mağdur bırakmaları bir yana, plansızlıkları bir yana, bozuk makineye para verip yapamamaları bir yana... Olayın neresinden tutmalıyız bilemiyorum!

09 Ekim 2024 10:05 (Şikayetten 14 saat sonra)

Tuncay sonucu yetersiz buldu

Profilo Kurutma Makinesi: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Deneyimi