28 Aralık 2024 08:062.731

29 Aralık 2024 00:45

1 ay önce Philips Aqua 9000 serisi olan şarjlı dikey süpürgeyi aldım. Birkaç kez kullandıktan sonra E2 ve i10 diye bir hata vermeye başladı. Servise götürdüm bakalım dediler. 2 gün sonra aradılar. Kutusuyla beraber bütün parçaları getirin. Cihaz değiştirilecek dediler. Bende kutuyu attığımı söyledim. O zaman tamir yapılacak dedi. Müşteri hizmetlerini aradım anlattım durumu en az 3 ay kutusu atmamam gerekiyormuş. Baş üstüne efendim. Kocaman kutu evde yerim yok. Siz mi karar veriyorsunuz benim evimdeki düzene?! Süpürgenin parasını ödemişim garanti belgesi var faturası her şeyi var kutu yüzünden mi değişim yapılmıyor. Philips benim için bitmiştir.!

30 Aralık 2024 09:32 (Şikayetten 2 gün sonra)

Emre Bey Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

30 Aralık 2024 10:04

Bekliyorum

30 Aralık 2024 14:50

Emre Bey Merhaba, Paylaşmış olduğunuz konu hakkında yaptığımız detaylı incelemelerin sonuçları tarafınızla sözlü olarak paylaşılmıştır. Bu süreçte gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ederiz. Herhangi bir sorunuz ya da ek bir talebiniz olursa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

31 Aralık 2024 16:58

Bir kutuyu sorun eden Philips 😂

5 Kasım 2025 21:22

Çeyizime almıştım ve kutuyu attım üstelik 9 ay geçmiş atmam gayet normal lütfen ilgilenin

5 Kasım 2025 21:19

Elimde phlps süpürgeyi degtrblrsnz dye yetkili servisten belge var ve hâlâ buna rağmen bir kutu yüzünden getirdiğimiz ürünü bekletiyorlar onay gerekiyormuş galiba kutusuz olduğu için bir kutu yüzünden yani şu anda onay bekliyoruz geldiğimiz yerden umarım onay verilir Çünkü iki ay bekledik süpürgeyi

Philips Servisi Aqua Trio 9000 Süpürgemi Bozdu

Ali
15 Aralık 2023 15:3410.432

Philips Trio Aqua 9000 dikey süpürgemi daha temmuz ayında aldım. Sesinde değişiklik olduğundan dolayı servise götürdüm. ...

1 Destek

Philips  Dikey Süpürge Şikayeti

Nurten
18 Eylül 2023 23:326.625

21.03.2023 tarihinde internetten Philips markalı şarjlı dikey süpürge aldım. Aldan önce müşteri hizmetlerini aradım çünk...

Philips  Dikey Süpürge Şikayeti
1 Destek

Tümünü Gör
Philips Süpürge Parçaları Çok Kalitesiz

Philips SüpürgeParçaları Çok Kalitesiz

Alperen
Philips 8000 Serisi Süpürge Arızası!

Philips 8000 SerisiSüpürge Arızası!

Fatma
Philips 9000 Serisi Dikey Süpürge Arızası!

Philips 9000 SerisiDikey Süpürge Arızası!

Ahmet
Philips Süpürge Çekmiyor!

Philips SüpürgeÇekmiyor!

Emin
Philips Süpürge Çekmiyor!

Philips SüpürgeÇekmiyor!

Helin
Philips Aqua Plus 8000 Serisi Filtre Hatası Kırıntıları Geri Döküyor!

Philips Aqua Plus8000 Serisi Filtre Hatası Kırıntıları Geri Döküyor!

Hakkıcan

Öne ÇıkanKonular