Baran sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Kahve Makinemin İlave Garanti Süresi Hakkımı Vermiyor

28 Mayıs 2024 16:36

13.06.2021 tarihinde, Hepsiburada'dan satın aldığım Philips Türkiye garantili EP5447/90 Tam Otomatik Kahve Espresso Makinesi'ni, kutusundan çıkan kampanya broşüründeki talimatları izleyerek MyPhilips hesabına karekod ile kayıt ettim ve ilave bir yıl garanti süresi kazandım. Cihazım geçen hafta arızalandı ve servise götürdüm. Kocaeli Gölcük Philips yetkili servisinde cihaz kaydımı göremediklerini söylediler, WhatsApp hattına yönlendirdiler. WhatsApp hattından ise kendilerinin bunu göremediğini, servisin görebileceğini söyleyerek beni tekrar servise yönlendirdiler. Servis ise bu defa müşteri hizmetleri telefon hattına yönlendirdi. Müşteri hizmetleri ise bunu kendilerinin de göremediğini, müşteri kaydımı göremediklerini söylüyor. Ben kendim philips.com.tr'ye girdiğimde cihazı aldığım ve kayıt olduğum tarihleri görebiliyorum fakat nedense Philips'in hiçbir yetkili birimi beni ve cihazımın kayıtlarını bulamıyor. Müşteri hizmetleri ile 28.05.2024 tarihinde, saat 15:45'te yapmış olduğum görüşmede yaşadığım bütün mağduriyeti anlatmama rağmen, konunun kendilerinin müdahale edebileceği bir husus olmadığını, müdahale edebilecek birime yönlendirmelerini istediğimde ise beni zaten sonuç alamadığım önceki adımlara yönlendiren bir tutum ile karşılaştım. Tamamıyla ortada bırakıldım. Philips olarak müşterinize verdiğiniz taahhüdü yerine getirmenizi ve şu anda serviste olan ürünümü garanti kapsamında onarmanızı istiyorum.

philips-ev-aletleri-philips-kahve-makinemin-ilave-garanti-suresi-hakkimi-vermiyor-1.pdf
28 Mayıs 2024 16:36

Karecode ve Servis Teslim Alma fişi ektedir

29 Mayıs 2024 10:40 (Şikayetten 18 saat sonra)
29 Mayıs 2024 13:37

Telefonda istediğiniz QR kodu gönderiyorum. Kendim okutmayı denediğimde uk sitesine bağlanıyor fakat ürün ve kendi kaydımı görebiliyorum.

30 Mayıs 2024 11:50
30 Mayıs 2024 12:09

Sayın Philips yetkilisi, lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın. Telefonda sizinle görüştüğümüzde, garanti belgemin ve cihazla birlikte verilen bütün evrak, döküman, faturaların tarafımca saklandığını iletmiştim. Sadece cihaz kutusunun üzerinde yer alan bir QR kodu sormuştunuz ve cihazımın kutusu Önceki servis transferi sırasında deforme olduğu ve kodu saklamam gerektiği bilgisi de hiçbir şekilde bilgi verilmediğinden elimde olmadığını iletmiştim. Size gönderdiğim QR kod da kutudan çıkmıştır ve bu kodu kendim okuttuğumda ürün kaydımı görebiliyorum. Sizlerin bunu göremiyor olmanız benim problemim olmaması gerekiyor. Konuya dair şu zamana kadar verdiğiniz bütün geri bildirimler ve sorular, evrak, dokümanlar ile olsun müşterinizi bezdirerek vazgeçirme politikası olarak görüyorum. Konuya dair bir çözüm getirmenizi bir kez daha önemle istirham ediyorum.

31 Mayıs 2024 12:32
31 Mayıs 2024 16:01
philips-ev-aletleri-philips-kahve-makinemin-ilave-garanti-suresi-hakkimi-vermiyor-1.jpg

Sayın Philips yetkilisi, bahsetmiş olduğunuz belgeyi saklamam gerektiği hususunda tarafıma hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Satın aldığım ürün kutusunun içinden çıkan ve üzerinde uluslararası garanti belgesi yazan belgelerin aslında garanti belgesi olmadığını mı söylüyorsunuz? Lütfen malınızın ve taahhütlerinizin arkasında durun ve mağduriyetimi giderin.

03 Haziran 2024 09:36

Fethi sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonrası Tekrarlayan Error 11 Hatası Ve Çözüm Eksikliği

04 Ekim 2025 17:28
garanti-sonrasi-tekrarlayan-error-11-hatasi-ve-cozum-eksikligi-1.jpg
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Philips EP5443/70 Lattego Süt Köpürtmeme Sorunu

09 Ağustos 2023 22:36
Reyhan sonucu yetersiz buldu

Philips Ev Aletleri Garanti Bitiminden Hemen Sonra Ana Kart Arızası Hayal Kırıklığı Yarattı

26 Eylül 2025 10:19
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Kahve Makinesi İçin Acil Değişim Talebi

18 Eylül 2025 20:43