PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge 7057

17 Mart 2024 17:437.174

Şubat ayının başında, 2024'te Philips markasının dikey süpürge 7057 modelini satın aldım. 10 gün içerisinde 2 veya 3 kez kullanmama rağmen, 75 m²'lik evimde süpürgenin sapı sallanmaya başladı ve bir başlığın üzerindeki kumaş parçası söküldü. Bu nedenle cihazı, Bayrampaşa'daki Vatan Bilgisayar mağazasına geri götürdük ve servise gönderilmesi için iade talebinde bulunduk. Zira 10 günde bu duruma gelmişse, ileride daha büyük sorunlar yaşayacağımızı düşündük. 20 gün sonra ürün geri gönderildi ve herhangi bir kusur bulunamadığı belirtildi. Bunun üzerine doğrudan Philips müşteri hizmetlerini arayarak, elimizdeki videoları kendilerine gönderdik. 'Tamam, geri gönderin' yanıtını aldık ve şu anda beklemekteyiz. Eğer ürünü geri gönderirlerse ve ücret iadesi yapmazlarsa, o zaman tüketici mahkemesine başvuracağım. 10 günde arızalanan süpürge için 17.200 TL ödemiştim ve şimdi ücret iadesini bekliyorum. 10 günlük bir ürüne tamir, kabul veya değişim istemiyorum; iade edilmesini ve üst model bir süpürge almayı tercih ediyorum.

3 Nisan 2024 22:02

Merhaba, Philips dikey süpürge 7057 ilk ürün satın alma tarih 04.02.2024 ve ürün servise 14.02.2024 gönderdik, ürünle ilgili şikayetleri bildirdik,13.03.2024 üründe herhangi bir sorun bulunamadığını ve boru birleşme noktası salama standartlar dahilinde olduğunu belirtmişler, bir başlıkta üzerindeki olan kumaşı hemen dağıldı 1 kere kullanmıştım be kullanıma bağlı aşınma yazmışlar, ikinci sefer Philips etkili servisle görüşmemize istinaden resimler ve video kayıtları göndererek ürünün geri gönderilmesi istendi, ayını gün ürün geri gönderildi ve bugün 03.04.2024 Vatan mağazaya geri geldi ve tekrar ayını yazı ile geri gönderildi ürün. Ürün 10 gün bizde kaldı ve toplam 2 kere 30-30 dakika kulandım ve 10 günlük cihazında bunlar nasıl kabul edilir. Maden firma iade yapmıyor Tüketici Hakları'na mahkemeye başvuracağım başka çare bırakmadılar. Philips ya 2 gün içinde ürüne iade alıp para iade edersiniz ya da mahkemeye başvuracağım. Ürün 10 gün kullanıp 50 gün serviste kaldı.

Eki aç
18 Mart 2024 15:25 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın A., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak servis yetkililerimizden gelen dönüşü beklemenizi rica ederiz. Servisimiz son karar hakkında tarafınıza bilgi verecektir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

21 Mart 2024 18:30

Hala süpürgeden haber gelmedi, Philips bizi çok mağdur bıraktı, yeni süpürge aldım diye eski başkasına vermiştim ve ev temizliği konusunda zorluk çekiyorum.

3 Nisan 2024 21:54
Eki aç

Merhaba, ilk ürün satın alma tarih 04.02.2024 ve ürün servise 14.02.2024 gönderdik, ürünle ilgili şikayetleri bildirdik,13.03.2024 üründe herhangi bir sorun bulunamadığını ve boru birleşme noktası salama standartlar dahilinde olduğunu belirtmişler, bir başlıkta üzerindeki olan kumaşı hemen dağıldı 1 kere kullanmıştım be kullanıma bağlı aşınma yazmışlar, ikinci sefer Philips etkili servisle görüşmemize istinaden resimler ve video kayıtları göndererek ürünün geri gönderilmesi istendi, ayını gün ürün geri gönderildi ve bugün Vatan mağazaya geri geldi ve tekrar ayını yazı ile geri gönderildi ürün. Ürün 10 gün bizde kaldı ve toplam 2 kere 30-30 dakika kulandım ve 10 günlük cihazında bunlar nasıl kabul edilir. Maden firma iade yapmıyor Tüketici Hakları'na mahkemeye başvuracağım başka çare bırakmadılar. Philips ya 2 gün içinde ürüne iade alıp para iade edersiniz ya da mahkemeye başvuracağım. Ürün 10 gün kullanıp 50 gün serviste kaldı.

4 Nisan 2024 00:07

5 Nisan 2024 12:58

Kimse dönüş yapmıyor anlaşılan ve yeni yazıda oluşturamıyorum ayını konu olduğu için ve öyle havada kalıyor. Kimse ilgilenecekmi? Yoksa tüketici hakların mahkemesi başlatılacağım. Lütfen Philips bu konu ile ilgilenir misiniz?

22 Ekim 2024 17:46

Yazık yazık... Kutudan çıktığında E1 hatası verdi servise gitti, parça değişti. Süresi de denilen gibi değil dedim... Bana ışık kapalı ve eco modda çalışma süresi uzar, iade almayız vs vs dediler. Thheyetine başvurdum kazandım, hala itiraz ediyorlar. Bakın yeni arızamızı da video da ekliyorum. Paramıza yazık, günah. Bari başkalarının parası çöp olmasın.

Arızalı Ürün İçin Çözüm Sunulmaması Ve Mağduriyet

22 Eylül 2025 09:272.779

10 Ekim 2024 tarihinde Vatan Bilgisayar Manisa Şubesi’nden satın aldığım Philips xw7110/01 Aquatrio 7000 süpürge, ilk yı...

Tümünü Gör
Philips Aqua Trio 9000 Hüsranı!

Philips Aqua Trio9000 Hüsranı!

Doğan
Philips Kalitesiz Parça Kullanımı