Philips Aqua Plus 8000 Serisi Kırılma Sorunu!

Şerife
16 Ekim 2024 12:42

4 ay önce aldığım Philips Aqua Plus 8000 serisine ait süpürgemin hiçbir zorlama olmadığı halde teleskopik borusunun destek kısmından kırıldı. Araştırma yaptığımda genel olarak ürünün bu kısmının dayanaksız olduğunu kırılmaların olduğunu gördüm. Philips yetkili servisinin sorunumu markaya yakışır bir şekilde ücretsiz olarak gidermesini talep ediyorum.

18 Ekim 2024 13:31 (Şikayetten 20 saat sonra)

Şerife Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

18 Ekim 2024 17:40

Şerife Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Aynı sıkıntı bizde de oldu yardımcı olursa Philips markası memnun olurum ***********

Aynı şekilde benim aldığım süpürgede aynı yerinden kırıldı bende yardım bekliyorum

Eki aç

Philips 8000 Kablosuz Süpürge Başlığı Kendi Kendine Kırıldı Ve Müşteri Hizmetlerinden Yanıt Bekliyor

Philips 8000 serisi kablosuz şarjlı dik süpürgeyi yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Ürünü hiçbir yere vurmadığım, düşürmed...

Philips Süpürge Borusu Sürekli Kırılıyor, Çözüm Sunulmuyor

Philips 8000 Serisi Kablosuz Dik Süpürge xc8049/01 modelini Gaziantep Vakan Gazimuhtar Şubesi’nden satın aldım ve ürün h...

1 Destek

Tümünü Gör
Philips Dikey Süpürge Kırıldı

Philips DikeySüpürge Kırıldı

Didem
Kırılan Philips Süpürge Başlığı

Kırılan PhilipsSüpürge Başlığı

Muhammet
Philips 7000 Series İşlevini Yerine Getiremiyor!

Philips 7000Series İşlevini Yerine Getiremiyor!

Ahmet
Philips Şarjlı El Süpürgesi Kırıldı!

Philips Şarjlı ElSüpürgesi Kırıldı!

Hasan
Philips Süpürge Turbo Başlık Sorunu

Philips SüpürgeTurbo Başlık Sorunu

Kübra
Philips Pişmanlık, En Ufak Şeyde Elimizde Kaldı!

PhilipsPişmanlık, En Ufak Şeyde Elimizde Kaldı!

Recep

Öne ÇıkanKonular