Özen

Pegasus yine muhteşemsin!
Uçuş Tarihi: 14 TEM 2024, Paz
Kalkış Saati: 08:55
Pegasus Havayolları, Uçuş No: PC1853, Lefkoşa - Kuzey Kıbrıs-Adana
Lefkoşa - Kuzey Kıbrıs-Adana uçuşu ile Adana’ya geldim. 4 adet valizimden birini kapatırken zorlandım ve sadece o valizi emniyetli olsun diye koli bandı ile bantlamıştım. Check-in işlemleri sırasında (Bagaj alım işlemi sırasında) bu valiz hasarlı olarak kaydedildi. Diğer büyük boy valizim yeni alınmış bir valizdi. Tartım sırasında 24 kg ağırlık geldi ve kırmızı etiketle etiketlendi. İşlem sırasında karışıklık olmuş bu valizim de hasarlı olarak kaydedilmiş.
Adana Şakirpaşa havaalanında valizlerim geldiğinde hasarsız olan kırmızı etiketli olan bagajımın kırılmış olduğunu gördüm ve yetkiliden tutanak tutmasını istedim. Ancak valizimin Ercan Havalimanı’nda hasarlı olarak işaretlenmiş olduğunu ve tutanak tutamayacaklarını belirttiler. Ardından Pegasus müşteri Hizmetleri ile yazışmalar başladı ve her zamanki gibi muhteşem Pegasus inceleme sonucu cevabı; "Talebinize istinaden gerekli incelemeler yapılmış olup bahse konu olan bagajınızı check-in kontuarına hasarlı teslim etmiş olduğunuz tespit edilmiştir". Yazarak hasarsız valizi hasarlı ilan edip olaydan yine sıyrıldı.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2024 23:46
Pegasus İle Valiz Hasarı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Pegasus İle Valiz Hasarı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Merve
15 Temmuz 2023 14:38
Pegasus Hasarlı Valiz Teslimi
İrem sonuçtan hiç memnun değil

İrem
28 Aralık 2024 19:36