Pegasus Uçuşunda Şüpheli İptal Ve Mağduriyet

Pegasus Uçuşunda Şüpheli İptal Ve Mağduriyet
Hatice
11 Ekim 2024 04:50

8.10.2024 tarihinde Pegasus Havayolları'ndan Kayseri Havalimanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 11.10.2024 5:35 tarihli uygun fiyatlı uçak bileti aldık. Uçuş gününden önce check-in işlemlerini yaptırmak için uçuş bilgilerine ulaşmaya çalıştığımızda bir türlü ulaşamadık. Müşteri temsilcisi ile hemen irtibata geçtik, durumu anlattığımızda müşteri temsilcisinin cevabı, bilet alındığında sistemin hata verdiğini söylüyor. Biz kendilerine bilet alma ekranında hata almadığımızı ve biletleme işleminin gerçekleştiğini gördüğümüzü ifade etmemize rağmen yardımcı olmadılar. Ayrıca biletlemeyle alakalı mail veya SMS yoluyla bize bilgi ulaştığını söylüyor. Daha sonra aynı uçuş biletini mecburi programlarımızdan dolayı 2 katı fiyata almak zorunda kaldık. Aklımızda kalan bu şüpheli davranıştan cep telefonu bildirimini kontrol ettiğimizde bileti aldığımız anda bankadan yaptığımız harcama için ek taksit fırsatlarıyla alakalı bankanın mobil uygulamasına bildirim yolladığını gördük. Hemen ardından cep telefonundan bileti aldığımız tarayıcı geçmişindeki linklere tıkladığımızda, bu rezervasyon iptal edildiği için detayları gösterilmiyor ekranı geldi. Bu durumdan ötürü maddi yönden mağdur edildim. Durumun ivedilikle çözüme kavuşmasını talep ediyorum. Talebimin umursanmaması veya çözüme kavuşturulmaması durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağımı iletirim.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
16 Temmuz 2025 22:14
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Levent
28 Temmuz 2023 09:54
Pegasus Şirketi Uçak Bileti Sorunu

Dicle
14 Ocak 2025 13:11
Kubraca sonuçtan hiç memnun değil

Kubraca
10 Eylül 2024 00:00