Gültekin sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus İki Defa Yurt Dışı Çıkış Harcı Ödetti

Pegasus İki Defa Yurt Dışı Çıkış Harcı Ödetti
Gültekin
26 Aralık 2023 10:57

Pegasus PC 310, 10 Aralık 2023 tarihinde saat 11.50'de Batum'a gitmek üzere yola çıkan uçak, hava muhalefeti nedeniyle Rize-Artvin Havalimanı'na indi. Hiçbir açıklama yapılmadı. Biz, Batum'a indiğimizi anlamadık çünkü herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Rize-Artvin dış hatlardan tekrar pasaport ve kimlik kontrolünden geçtik. Pegasus'un hiçbir yetkilisi bizi yönlendirmedi, bu yüzden sürü psikolojisiyle hareket ettik. Pegasus müşteri hizmetlerini aradım, 'kontuara gidin' dediler. Kontuar kapalıydı, 'Lütfen yetkilinize sorun, ne yapmamız gerektiğini baştan savma bir yöntemle anlatmayın' dedim. Beş dakika bekledikten sonra otobüslerin geleceği ve beklememiz gerektiği söylendi. Otobüsler bir saat sonra geldi. İki saatlik yolculuktan sonra Sarp sınır kapısına vardık. Orada, tekrar ikinci kez yurt dışı çıkış harcı ödememiz istendi. Bir saat daha bekledik ve tekrar sıraya girdik. Bir saatlik bekleyiş sonrasında Batum'a girebildik. Pegasus'un havaalanına götürecek otobüsüne bindik ve bir saatlik bekleyişten sonra toplamda 8 saatte Batum'a varabildik. Tüm programımız altüst oldu. Pegasus'tan bir özür bekliyorum. Eşimle birlikte ikinci kez ödediğimiz 150x2=300 TL'nin geri ödenmesini talep ediyorum.

Gültekin sonuçtan hiç memnun değil

Gültekin
11 Aralık 2023 20:48
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
25 Aralık 2023 17:38
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Samet
23 Mart 2025 15:12