Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Hava Yolu İle Antalya-Kıbrıs Uçuş Mağduriyeti Muvafakat

Hatice
08 Temmuz 2023 19:34

5.07.2023 tarihli Pegasus Antalya Ercan Havalimanı 12:20 uçuşunda Antalya havalimanında 348-349 numaralı kontuara geldiğimizde kimlikle uçuş yapacağımızı söyledik. 5.5 yaşındaki oğlumun kimlik kartı resimli olmasına rağmen bu uçuşu babanın muvafakat belgesi olmadan yapılamayacağı bilgisi verildi. Bu kural geçerli olabilir ancak bilet alırken Pegasus'un sitesinde böyle bir bilgilendirme mesajı çıkmadı. Hatta Uçuş günü tekrar sıfırdan bilet almayı denedik yine öyle bir bilgilendirme mesajı görülmüyordu. (Kontuarda çalışan görevlinin iddialarının aksine) Oğlumla Online check-in yapmıştım ancak online check-in i de bana bilgi vermeden iptal ettiler. Babası apar topar işini yarım bırakıp bizim yanımıza geldi ve bu süreçte biz o uçağı neredeyse kaçırıyorduk. Sürekli bileti iptal edin. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok deyip duruyorlardı. Kontuara babasının geldiği bilgisini vermemize rağmen hızlıca kontuarı kapatıp bileti iptal edin. Demekten başka bir şey yapmadılar. Bu süreçte sadece Havaş odasındaki uçuş şefleri yardımcı oldu. Kendisine teşekkür ederiz. Eksik bilgilendirme, yanlış bilgilendirme artı yapılmış online check-in'i bizim bilgimiz dışında iptal etme gibi durumlar oldu. Biz bu yanlış bilgilendirmelere rağmen araştırdığımız için, ekstra efor çaba sarf ederek ve stres yaşayarak uçuşu gerçekleştirebildik. Ama başka bir şekilde olsa biz bu kadar araştırmasak yapabileceğimiz bir uçuş bu yanlış bilgilendirme ve yardımcı olmamaları yüzünden gerçekleşmeyebilirdi. Bunun için iş yerimizden izin aldık. Ciddi otel transfer ücretleri ödedik artı uçak biletimiz yanacaktı. Tekrar ediyorum. 5.07.2023 Antalya Ercan Havalimanı Pegasus 12:20 uçuşu öncesi kontuar 348 ve 349’da duran bayanlar yüzünden bu mağduriyeti yaşadık bizim kendi çabalarımızla bu uçuşu kıl payı gerçekleştirdik ancak yanlış bilgilendirmeleri ve eksik bilgileri yüzünden ciddi stres yaşadık uçağı kaçırabilirdik ciddi maddi manevi problem yaşayabilirdik bu konuda gereğinin yapılmasını rica ediyoruz.

Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Berrak
14 Nisan 2024 20:25

08 Ağustos 2023 10:49
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
27 Haziran 2024 23:42

Oktay
25 Haziran 2024 22:38
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
06 Haziran 2025 11:42
yanlis-yonlu-alinan-bilette-pegasusun-yetersiz-destek-ve-yuksek-iptal-ucreti-hayal-kirikligi-yaratti-1.jpg

Pegasus Kategorileri