Pegasus Check-in Ve Aynı Koltuğu Başkasına Satma Sorunu

Mahmut
16 Eylül 2024 23:40

16.09.2024 18.05 uçuşuna 16.55 civarı sıraya girdik ve tam 17. 05 gibi bize uçuşun check-in e kapandığını uçağa alınamayacağımız söylendi. Süperviser a yönlendirildi ve o da herhangi bir şey yapamayacaklarını uçağın dolduğunu söylediler. Bize bilet kısmına gidersek yardımcı olabileceklerini söylediler. Biz de bilet kısmına gittik orada da bir sonraki uçuşa yer ayarlayabileceklerini ama 35.000 fark ödememiz gerektiği söylendi. Sırada kaybettiğimiz zaman yüzünden uçağa alınmadık biletlerimiz yandı. Üstüne bir de 5 dakika önce check-in kapandığını söylediler fakat uçağın da dolu olduğu bilgisi verildi. Yani bizim koltuklarımız başkasına da satılmış. Bir koltuğu birden fazla kişiyle satıp önce gelen gider mantığıyla çalışıyor sanırım. Bursa'dan 2 saat yol geldik yakıt yaktık üzerine Kıbrıs'ta otel ve araç kiralamasına kapora verdik bütün hepsi yandı. Dönüş bileti almıştık dönüş biletimiz de yandı. Zararımızı kim karşılayacak? Sizin vezne lerinizin yavaşlığının sisteminizin yavaşlığının faturasını biz mi ödeyeceğiz?

profile profile

Tuana
29 Haziran 2025 10:09
Elif sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 23:07
Check-in Sonrası Koltuğum Görünmedi Uçağa Alınmadım Bilet Fiyatı Değişti

Dilek
20 Temmuz 2023 16:49

Rümeysa
30 Eylül 2023 16:04
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 06:30
Pegasus Kategorileri