Yanlış Yönlendirme İle Hesap Boşaltma!

Yanlış Yönlendirme İle Hesap Boşaltma!
Veysel
04 Kasım 2024 21:59

Merhaba, beni 26.10.2024 tarihinde saat 21.05'te Turkcell müşteri hizmetlerinden aradılar. Yıllardır müşterileri olduğumu ve TV Plus aboneliğimi kullanmadığımı söylediler. Kullanmadığım için 3560 TL iade edileceğini belirterek kart bilgilerimi istediler. Vermek istemediğimi söyledim, ancak parayı hesabıma transfer etmek zorunda olduklarını, aksi halde işleme devam edemeyeceklerini belirttiler ve bana onay kodu gönderdiler. Kodu paylaşmak istemediğimi dile getirdim, ancak internet bankacılığı mobil onay kodu göndererek onaylamam gerektiğini söylediler. Ben de onay verdim. Aynı zamanda internet bankacılığından takip yapıyordum ve onay verdikten sonra hesabımdan para transferi işlemi gerçekleşti. Aynı anda iki transfer yapılmış: biri 3.560,40 TL, diğeri 3.545,13 TL. Mağduriyetimin giderilmesi için her türlü hukuki yola başvuru yapacağım. Lütfen en kısa sürede mağduriyetimin giderilmesini ve paramın hesabıma yatırılmasını talep ediyorum.

04 Kasım 2024 21:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

05 Kasım 2024 07:58

Değerli Müşterimiz, Bankanız üzerinden bilginiz dışında yapılan işlemler için bankanıza harcama itirazında bulunmanız gerekmektedir. Turkcell bilginiz dışında sizin hesap ve kredi kartı bilgilerinize ulaşamaz, konu ile ilgili bankanızla görüşmenizi rica ederiz. Ürün ve servislerimiz ile ilgili tüm detayları Saygılarımızla, Paycell

Mürüvet sonuçtan hiç memnun değil

Mürüvet
09 Ağustos 2023 22:51
Bora sonuçtan çok memnun

26 Mart 20:45
"Teşekkürler"
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'den Şüpheli Arama Ve İade Talebi

Aysun