İsmet sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Kimlik Doğrulama Sorunu!

11 Haziran 2023 21:31
10 Haziran 2023 21:07

Kimlik doğrulama sistemi ile kimliğim 3 gündür dorulanmadı bu sebeple ön ödemeli karta yatırdığım paradan fatura ödeyemiyorum

11 Haziran 2023 21:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

13 Haziran 2023 22:03

Siz benimle dalga geçerek emin olun firmanız kurul kurulalı en büyük hatayı yaptınız lakayıtlığı bırakıp işinizi yapın firmanız hali hazırda Türkiye'nin en pahalı firması buna karşın müşteri ilişkileri olarak mahalle bakkalından öte geçemez bugün dördüncü gün hala bir gelişme bir iletişim kurma çabanız yok vallahi çok ciddiyetsizmişsiniz

21 Haziran 2023 12:42

Merhaba İsmail Bey, İletmiş olduğunuz talebiniz hakkında inceleme yapılarak 14.06.2023 tarihinde konuyla ilgili size bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Paycell

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Habersiz Açılan Paycell Hesabından Yüksek Tutarda Para Çekildi, Mağduriyet Yaşadım

11 Ağustos 2025 21:50
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Kimlik Doğrulama Sorunu Nedeniyle Paycell Kartlarım Kullanılamıyor Ve Faturam Borçlandırıldı

Rabia
30 Aralık 2025 20:39