PUBG (Pubgmobile.com)

• Videolu
  • Fotoğraflı

PUBG (Pubgmobile.com) Facebook Hesabıma Erişim Sorunu

3 gün önce

Merhaba ben Facebook kullanıcısı. Benim hesabım. Şifresi gitti. Facebook mobile hesabım da gitti artık giremedim. Şifreyi değiştirmek istedi ama yine bir hesabıma girmek istedi. Şifreyi değiştirdim ama yine biri giriş yaptı. Eve bir çözüm bulamadım. Lütfen bir çözüm bulun hesabımı geri getirin.

3 gün önce

Uzun bir süredir PUBG mobile'a ara vermiştim ve hesabımı bir arkadaşıma oynaması için vermiştim. Ancak hesabımın bağlantılarını değiştirip kendi üzerine almış ve hesabımı geri alamıyorum. Hesabıma yatırdığım paralar ve içerisinde bulunan silah, araç, çanta vb. Eşyalarım var. Elimde hesabıma ait ss v...

Haksız Kazanç PUBG Mobile

3 gün önce

20.09.2023 saat 23:03 de kendi iradem dışında kullandığım operatör Türk Telekom üzerinden Tencent Games Türkiye adı altında (PUBG mobile ) oyun sitesinden (3) defa olarak mobil ödeme kesilmiştir. Ve faturama yansıtılmıştır, Oyuna dair telefonumda ne bir uygulama ne de bir üyelik bulunmamaktadır. Far...

Haksız Kazanç PUBG Mobile

PUBG Oyununda Üç Alma Sorunu

3 gün önce

PUBG oyununda üç alma işlemi yapamıyorum. Üç iadesi diyor ve bütün üçlerim gidiyor. Oyun içinden talep yolladım ve cevap geldi. Eksi bakiye diyor, bakiye sıfırlanana kadar ilgili tutarı tahsil etmeye devam edecektir diyor. Kaç haftadır bu sorunu yaşıyorum. Artık lütfen bu sorunu çözün.

PUBG (Pubgmobile.com) Üç Mi Alamamam

3 gün önce

23/09/2023 de bakkaldan almış olduğum 20 TL lik bir cips almıştım ve kodu okuttum. Ben PUBG mobile 50uc alacaktım ama ürün stokta yok dedi ve bu kodun süresi var 10 uc yı alamadım. Lütfen verdiğim paraya değsin 10 uc'mi almak istiyorum. İnşallah uc mi alırım.

Kabasakal Sitesinden Aldığım PUBG Mobile Hesapları İle İlgili Sorun

3 gün önce

Kabasakal sitesinden aldığım 5 adet PUBG mobile hesabını alıcıya devretmek istedim ancak alıcı ne numara bağlantısını devir etti ne de işlemi iptal etti. Ben ise alıcıya bağlantıları geri vermek istediğimi belirtmeme rağmen yanıltılmaya çalışıldım ve site hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Bu konuda ya...

3 gün önce

Takas yaparken hesabım çalındı. İlk başta ona twet bağını verdim. Sonra diğer bağını istedim, fakat vermedi ve çok ısrar etti. Annesinin üzerine yemin etti. Sonra ikinci bağı da ona verdim. Sonra tekrar istedim, fakat bağlamadı. Sonra telefonumda yer olmadığı için kendini sıfırladı ve telefon sıfırl...

PUBG (Pubgmobile.com) UC Satın Alımı Olmuş!

4 gün önce

Benim adıma iznim olmadan PUBG Mobile uc alındı. 2600 TL ve benim bundan haberim yok, benim rızam olmadan saat 00.12'de onay verilmiş. Bu durumdan şikayetçiyim. Yardım talep ediyorum, mobil faturam üzerinden 2600 TL çekilmiştir. Bu durumdan şikayetçiyim.

4 gün önce

513022579 idli hesabım 16/02/2023'de hesabım çalınmıştır. Hesabı çalan kişi hesaba e-posta, numara bağlamıştır. Oyun içi destekten çok fazla geri bildirim göndersem de hiçbir şekilde onay alınmıyor. Hesabıma tekrardan erişebilmek için sizin yardımınıza ihtiyacım var.

PUBG (Pubgmobile.com) Uc Yükleme Yaptım Hesabıma Düşmedi

4 gün önce

Merhaba, ben EFT havale yaptım, uc yüklemek için yalnız gelmedi üçer yardımcı olur musunuz? 8400 M****** yükledim hesabıma düşmedi, lütfen yardım edin. Ziraat Bankası üzerinden havale yaptım, PUBG hesabının 5286****14. Lütfen bir an önce bana dönebilir misiniz?

4 gün önce

PUBG telefon ihlali yedim giremiyorum. Hesabıma başkası giriş yaptı. Lütfen sizen ricam telefon ihlalini kaldırın başka telefon alacak imkanım yok arkadaşım hile kulanmış benim hesaptan sizden ricam kaldırabilirsiniz benim telefonda gitti sizden Arzum bu

4 gün önce

Merhabalar 21.09.2023 tarihinde PUBG mobilden 3 tane 4000 uc çektim. Her biri 950 TL olmak üzere. Ama satın aldığım uc 526928005 adlı hesabıma geçmedi. Bunun düzeltilmesini istiyorum. Tam 2 gündür bekliyorum Gmail üzerinden de şikayetimi bildirdim. Ama geri dönüş olmadı.

4 gün önce

PUBG'de 90 FPS destekleyen cihazımla Minecraft grafiklerinde oyun oynanıyor. Xiaomi servisine gittiğimde problemin oyundan kaynaklandığı söylendi. PUBG umarım sorunumu çözer. Oyunu silip baştan giriyorum, farklı hesaplar ile giriş yapıyorum ama yine de aynı problem.

PUBG Mikrofon Açık Olmasına Rağmen Sesim Gitmiyor

5 gün önce

İPhone PUBG mobile ses mikrofon sorunu oyun içinde mikrofon açık olmasına rağmen ses gitmiyor. Arada çok az gidiyor ses sonra yine kesiliyor. Diğer Sesli uygulamaların hepsinde sorunsuz çalışıyor ama PUBG'de ses gitmiyor Shazam uygulaması açık gidiyor olursa gidiyor sadece.

Papci Mobil Uygulaması Onayım Olmadan Para Çekti

5 gün önce

Papci mobil uygulaması ne telefonumda yüklü ne de böyle bir oyun oynuyorum ne de oynadım telefonumda yüklü bile olmadığı halde Vodafone faturalı hattıma bu oyundan 2.891 lira para kesilmiş Vodafone u arıyorum bu bizimle alakalı değil papci mobil telefon numarasını veriyorlar. Onları arıyorum siz 5 a...

PUBG (Pubgmobile.com) Ses Sorunu

6 gün önce

Ben iPhone 11 kullanıyorum ve hiç sorun yaşamadım. Sesle ilgili bir sorunum var, bugün oyuna girdiğimde ses yankı yapmaya başladı. Oyun oynayamadım, bugün arkadaşlarım rahatsız oluyor. Eğer bununla ilgili bir çözümünüz varsa yardımcı olabilir misiniz? Boş vakitlerimi değerlendirdiğim bir oyun.

PUBG (Pubgmobile.com) Hesap Hatası Para İadesi

6 gün önce

Ben 100 liraya Poseidon kasa aldım. PUBG hesabı banlı çıktı. 10 yıl sizin bununla ilgilenmeniz lazım. Benim paramı iade eder misiniz? Lütfen şimdiden teşekkür ederim. Eğer bir daha satın aldığımda çıkarsa, tüm herkese önereceğim. Tüm arkadaşlarıma iyi günler.

Marka Profili

PUBG (Pubgmobile.com) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.info
PUBG (Pubgmobile.com) henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Pubg Mobile Hakkında

2017 yılında çıkan ve çıktığı yıldan itibaren popülerliğini hızla artırarak en sevilen bilgisayar oyunlarından biri haline gelen Pubg, hem bilgisayar hem mobil versiyonları ile milyonlarca kullanıcının beğenisini toplamayı başarıyor. Pubg Mobile, oyunun mobil cihazlara ve tabletlere yönelik versiyonu olarak her ay milyonlarca kez indiriliyor ve sıklıkla oynanıyor. Savaş stratejisi üzerine kurulu olan oyun, PlayerUnknown's Battleground isminin kısaltması olarak geçiyor. Oyun ilk çıkışını Steam üzerinden Microsoft Windows için yapmış, yine aynı yılın sonlarına doğru Xbox için de ayrı bir sürüm ileri sürmüştür. 2018 yılından itibaren ise Pubg Mobile, iOS ve Android versiyonları ile mobil cihazlara ve akıllı telefonlara indirilebilir durumda. Pubg Mobile oyununun geliştiricisi Bluehole, oyun yöneticisi ve tasarımcısı ise Brendan Greene'dir.

Pubg Mobile Oyunu Nasıl Oynanır, Kuralları Nedir?

Pubg Mobile, 100'e yakın oyuncunun birbirini öldürerek hayatta kalmaya çalıştığı büyük ölçekli bir harita ve savaş oyunu olarak oynanmaktadır. Pubg Mobile nasıl indirilir diye merak edenler, kullandıkları cep telefonlarının uygulama mağazasına girerek oyunu ismi ile aratmayı deneyebilir. Kolaylıkla ve ücretsiz olarak indirebileceğiniz Pubg Mobile, tek başına ya da takım halinde oynanabilmektedir. Takımlar 2 ya da 4 kişilik olabilmekte, bu takımlar rastgele farklı oyuncular eşleştirilerek oluşturulmaktadır. Oyunun başlangıcında tüm oyuncular, 8x8 kilometrelik geniş bir alana diledikleri anda ve lokasyonda uçaktan paraşütle atlayarak dahil olurlar. Oyunun amacı, diğer oyuncuları öldürüp hayatta kalan tek kişi olmayı başarmaktır. Oyun dahilinde zırh, kask, çanta, farklı kıyafetler gibi aksesuar ve ekipmanlar bulunmakta, bu ekipmanlar seviye seviye oyuncunun kullanılabileceği hale gelmektedir. Pubg Mobile ayarları ve Pubg Mobile sistem gereksinimleri de pek çok kullanıcı tarafından merak edilenlerdir. Pubg Mobile'ı akıllı telefonunuzda oynayabilmek için cihazınızın en son yazılım sürümüne sahip olması ve internete bağlanabiliyor olması gerekmektedir. Bunun dışında Pubg Mobile isim değiştirme ya da Pubg Mobile oda kurma gibi temel işlemleri kolaylıkla Ayarlar kısmından yapmanız mümkündür. Pubg Mobile, ücretli bir oyun olmakla birlikte uygulama mağazası üzerinden kredi kartı ile kolaylıkla satın alınabilir.

Pubg Mobile Şikayet & Yorumları

Pubg Mobile hakkındaki tüm soru, görüş ve şikayetlerinizi buradan paylaşabilirsiniz. Örneğin Pubg Mobile neden açılmıyor gibi sorularınız varsa, şikayetlerinizi buradan ileterek daha hızlı bir çözüme kavuşabilirsiniz. Pubg Mobile donma sorunu, kullanıcıların en sık karşılaştıkları sorunlardan bir tanesi. Bu gibi durumlarda tüm Pubg Mobile şikayet ve yorumlarınızı buradan ileterek daha keyifli bir oyun deneyimi elde edebilirsiniz. Pubg Mobile iletişim bilgilerini merak ediyorsanız, [email protected] adresine mail atabilir ya da oyunun resmi sosyal medya hesapları üzerinden marka ile irtibata geçebilirsiniz. Diğer Pubg Mobile oyuncularının yaşadığı tüm sorun ve problemlere de buradan erişmeniz ve sizinle benzer sorunları yaşayan kullanıcıların nasıl aksiyon aldıklarını buradan takip etmeniz mümkün.