Papara uygulamasından Papara rose kart aldım ve bugün elime ulaştı kartı aktive ettim ve başka bir bankaya transfer işlemi yapmaya çalışıyorum ama bana diyor Papara kart Alman gerekiyor zaten kartım var ve aktive ettim bu sorunun düzelmesini istiyorum paralarım boşuna içinde kalıyor.
14.05.2023 tarihinden sahibinden.com üzerinden sattığım ürün için bir şahıs WhatsApp üzerinden benimle iletişime geçti. Ürünü satın almak istediğini, kendisinin askeri personel olduğunu ve şehir dışında görev yaptığını belirtti. Ürün bedelini eşinin hesabından göndereceğini ve ürünü eşinin teslim al...
Papara kartına EFT ile 1000 TL para gönderildi ama para Papara hesabında gözükmüyor. 1000 TL az bir para değil o yüzden acil dönüş rica ediyorum. Hem de çok acil. Kartta veya cep uygulamasında asla gözükmüyor ve para gönderileli 24 saat oldu. Acil dönüş talep ediyorum.
Hem de çok acil
Şu an kullandığım Papara hesabımdan başka hesaba transfer yapmak istiyorum fakat para transferi ve transfer gelen paraları almıyor veya göndermiyor. Bu işlemi geçici olarak yapamazsın diye hata veriyor. Ne yapmam gerekiyor? Acil dönüş yapar mısınız lütfen?
Papara Black kart para transferi yapamıyorum kart siparişi veya 100 TL ve üzeri para yatırman lazım diyor. Yapmama rağmen transferim olmuyor. Bunun çözümünü lütfen sıcaklar misiniz çok saçma bir olay eskiden böyle değildi. Gün geçtikçe kötü oluyor bildiğin.
Sosyal medya üzerinden bir ürün satın aldım ve ödemesini istediler parayı gönderdim ve 5 dakika sonra engel yedim konu ile alakalı Papara ya ulaştım hesabın kapatılmasını ve paramın iadesini istedim. Para hesaba transfer edilmiştir. Bir şey yapamayız dediler. 100 TL gitti paramı nasıl geri alabiliri...
01/06/2023 tarihinde hesaptan alınan 249₺ ve provizyonda olan işlem için 'hem müşteri temsilcisi' hem operasyon yöneticisine sesli beyanat verip bu işlemin benim tarafımdan yapılmadığını ve tarafıma iadesini istediğimi ilettim. Bankada korunan para, rızam olmadan başka 3rd party bir şirkete transfer...
Eşim kendi Papara'sından benim Papara'ma para transferi yaptı. 195.000 TL 'ye 6961.50 TL işlem ücreti kesti. 7/24 ücretsiz transfer diye her yerde reklamı çıkan platform kendi müşterisi arası 7 bin lira nasıl bu kadar para keser? Bankalar bile daha insaflı göndermeden onaylıyor musun diye soruyor! A...
Papara'dan dün kendime para attım Albaraka'dan Papara'nın Albaraka IBAN'ı ile bir yazı çıktı. Direk 'tamam' a bastım ama transfer yapmak için 'Black kartını onayla' diyor. Fakat her şeyi doğru girmeme rağmen 'kartın aktif hale getirilmeye uygun değildir' diyor. Lütfen acil yardım lazım.
Karttan 2.690 TL yatırım yaptım Papara'ya önce gelmedi, sonra hesapta bakiye gözüktü ancak çekmeye çalıştığımda yetersiz bakiye hatası verdi. İbana transfer yapmaya çalışıyorum ancak 0 TL gösteriyor. Ama ana menüde bakiye var ve acilen ihtiyacım var. İlgilenmenizi talep ediyorum.
Papara Hesabımda bir miktar para kaldı ve hesabımdaki parayı ne başkasına transfer edebiliyorum ne de parayı banka hesabıma çekebiliyorum. Resmen paraya el konuldu, böyle bir saçmalık olamaz. Hesabım onaylı olmasına rağmen hiçbir çözüme ulaşamıyorum. Müşteri hizmetleri uygulamadan çekilebileceğini s...
Papara hesabım neden durduk yere geçici olarak güvenlik sebebiyle kapatıldı. Herhangi bir şey yok ortada, yani yasal transferlerden başka bir şey yok. Lütfen Gmail'ime neden kapattığınızı yazar mısınız? Durduk yere hesap kapatmak nedir ya? k***********@gmail.com
Banka hesabımdan Papara VakıfBank hesabına transfer ettiğim 3.000 TL Papara hesabıma (1046344270) yansımadı. Transferin dekontunu da mail olarak ilgili mail adreslerine gönderdim ama durum hala aynı. Lütfen süreçle ilgilenin paramı hesabıma yansıtın. Papara ıd 1046344270
Black karta sahip olmama rağmen hiçbir şekilde para çekip transfer edemiyorum. Etmek istediğimde Black karta başvurup sözleşmeli hesaba geçmemi söylüyor. Uygulama ama zaten elimde kartım var, alışveriş yapabiliyorum, ama para çekemiyorum. Bazı arkadaşlarım yapabiliyor ayrıca.
Papara para transfer isimleri yapmıştım 6-7 işlemi böyle kalıyor. İşlemlerim gerçekleşmemiş Papara bu işlemlerin iadesinin yapılmasını bekliyorum. Papara Mostbet para transferleri gerçekleşmemiştir. Bir an önce bunları halletmesini istiyorum.
21 Mayıs Pazar saat 20.52'de Papara kartıma 1000 TL yatırdım fakat işlem onaylanmasına ve kartımdan para çekilmesine rağmen Papara'da görünmüyor. Hızlı şekilde transfer gerçekleşiyor diye tercih ettim mağdur oldum, paramın bir an önce hesabıma geçmesini sağlayabilir misiniz lütfen?
Abim benim Papara hesabıma para
gönderirken açıklamaya referans
numarasını yazmayı unutmuş. Aşağıda belirttiğim IBAN'dan gelen para Papara hesabında bulunmamaktadır. Bu IBAN
numarası TR12**************************93
Parayı
gönderen bana parayı tekrardan geri transfer yapılmasını istiyorum