Serkan sonucu yetersiz buldu

Özdilek AVM Bolu Mağazasında Güvenlik Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti

Özdilek AVM Bolu Mağazasında Güvenlik Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti
21 Eylül 2024 23:36

Haftada iki gün gittiğimiz Özdilek Bolu mağazasından yine alışveriş yaptık. İlk giyim bölümünden sonra market bölümünden. İşimiz bitti AVM'den çıkarken alarm çaldı (bizim alışveriş yaptığımız giyim bölümünden çıkarken de alarm var, market bölümünden de çıkarken de alarm var). Ve 3 kişilik aileyiz, biri 5 yaşında çocuk. Peşimizden 3 güvenlik görevlisi geldi ve bizi tekrar içeri sokmaya çalıştılar. Buna hakkı yok. Olduğum alan zaten Özdilek'e ait. Alarm aletini getirin, bakın dedim.

Eşim o an sorun çıkmasın diye iyi niyetle içeri girdi. Bu seferde yapılması gereken nedir? Alınan ürünler kontrol edilir. İlk önce sonra bir şey çıkmaz ise çantanıza bakabilir miyiz denir. Burada tam tersi, direk eşimin çantasına dedektörü tuttular! Sonra ben bu duruma kızdım doğal olarak. Bir şey çıkmazsa sinirleneceğimi söyledim kendilerine.

Sonra tabi çantadan bir şey çıkmayıp, akıllarına alışveriş yaptığımız eşyaları dedektöre tutmak gelince, alarm mı unutmuşlar deyip geçtiler. Ben de bu sefer sinirlendim. Sinirlenince bir güvenlik yanlış bir kelime kullandı ve ben de bunu mu dedin diyerek kendisine aynısını söyledim emin olmak için. Bu sefer doğru konuşun deyip üste çıkmaya başladılar. Alarmı unuttular, üstüne bize 3 güvenliğin gelmesi baştan saçma.

İlk alınan ürün aranır ama ilk eşimin çantasını aramak direkt hırsızlık suçlamasıdır. İlk eşimin çantasının aranması ile ilgili ilk işim savcılıktan görüntülerinin talebi olacak. Bu direkt hırsızlık suçlamasıdır. Sizin mağazanızda çalınabilecek en pahalı ürün nedir ki benim ailemin gururu ve onuru karşısında? Bir de ben buraya haftada iki kere giden müşteriyim, ayda 15 bin bırakıyorum oraya.

21 Eylül 2024 23:39 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

23 Eylül 2024 10:39

30134044 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış, misafirimiz ile iletişime geçilerek bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilek A.Ş

Özdilek AVM İzmir Saygısız Personel

25 Nisan 2024 10:48

30 Ocak 2024 12:29
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Güvenlik Görevlisinin Yanlış Anlaması Ve Travmatik Deneyim

16 Şubat 2025 22:08