Otokoç Şikayetçiyim Aracımı Bozuk Verdiler

Tugran
08 Ağustos 2023 18:40

Adana Otokoç Ford'dan şikayetçiyim. Aracımın bütün periyodik ve ağır bakımları yapılması için Otokoç'a götürdüm, bakımlarını yaptırdım. Araç serviste usta aracı toplarken geri vites müşürünü bozmuştu ve bunu servise bildirdim. Servise bana bunu söyledi. Aracınızın müşürü bozuk geldi zaten diye kamera kayıtlarında mevcut aracımı servise bırakmadan önceki hali bakabilirsiniz dedim ve araştırmaya alacaklarını söylediler ve servisin bozduğu ortaya çıktı.

8 Ağustos 2023'de aracın geri vites müşürünü taktırmaya gittim ve takıldı. Araç müşürü takılırken ustamız hava filtresinin üstündeki hava akış sensör soketini kırmış ve şahsıma bununla ilgili bilgilendirilmesi yapılmamış ve gizlenmiştir. Ben bunu fark ettiğimde servise bilgilendirmek için görüştüm, aracımı servise yeniden getirmemi ve bakacaklarını söylediler.

Aracımı götürdüğümde ise bana şunu dediler. Aracın soketinin daha öncesinde kırık olduğunu ve servisimiz bu konuyla ilgili bir şey yapamayacaklarını dile getirdi. Böyle bir sorun olduğunu niye bana bilgilendirilmesi yapılmadığını sorduğumda ise bir şey demediler.

Ben 1 haftadır araç ile uğraşıyorum, sürekli getir götür servise, aracım su yakmıyor, işimden izin alıp gidiyorum ve para kazanamıyorum. Zararımın karşılanmasını ya da ücretimin geri iade edilmesini talep ediyorum. Aracın masrafları için 25000 TL harcamışım, bunu mu hak ediyorum. Her servise gittiğimde bir parçası bozulmuş olarak geliyor. Ustaların değişmesini de talep ediyorum. Denetlemeye tabi tutulsun.

09 Ağustos 2023 08:07 (Şikayetten 13 saat sonra)

Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
04 Mart 2025 17:54
Servis Ücretleri Ve Ek Masraflar Can Sıkıyor
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
27 Eylül 2024 21:36
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
28 Aralık 2023 19:17