22 Haziran 2023 12:07

06E***63 Plakalı araç Bursa Nilüfer Otokoç ikinci elden Renault Symbol 1.5 dCi 160.000 km'de araç için görüştük. İkametgah yerim Kayseri olduğu için kapora istendi. Araçta bagaj kapağı değişen, sağ ve sol arka çamurluk boyalı ve tavanda birkaç yerde birkaç noktada dolu izi var dediler, 17.000 küsur hasar kaydı var diye görüştük. Kapora yollandıktan sonra aracı ekspertize gönderdiler araçta sağ ön çamurluk ve sağ marşpiyelde boyalı olduğunu öğrendik ve indirim talep ettim. Herhangi bir indirim yapılmayacağını söylediler ona rağmen tamam dedim. 06.06.2023 tarihinde aracın ücretinin tamamını gönderdim ve vekalet ile araç adıma tescil edildi. Aracın 09.06.2023 tarihi akşam saatlerinde teslim edileceği söylendi. Kendim Kayseri'de yaşadığım için aracı bir aile yakınıma teslim almasını rica ettim. Pazar günü aracı teslim almaya gittiğimde aracın eksiklerinin olduğunu fark ettim. Yaşadığım şehre gelincede eksikler için kontrole geldim. Satış Danışmanı m**** beyi bu konu için aradığımda ikinci el araç alıyorsunuz zaten bunlar olabilir müdürümle görüştüm ikinci el araç alıyorsun zaten demeleri Kendilerinin Otokoç bünyesinde çalışıyor olmalarını unutmuş olabileceklerini düşündürdü bana. Ekspertiz raporu haricinde olanları tarafınızla paylaşıyorum.

-sağ stop lambası kırık
-sol stop lambası kırık
-tavanda 2 yerde biri 2 karışa yakın diğeri avuç içi kadar ezik
-bagaj kapağı kapanmıyor defalarca denemek gerekiyor
-el freni tutmuyor
-ön takımdan ses geliyor
-arka kısımdan kütürtü şeklinde ses geliyor

Otokoç mail adresine bu şekilde mail yazdım ve tarafıma telefonla olumsuz dönüş yaptılar olumsuz dönüşü aynı şekilde mail olarak tarafıma iletilmesini istedim ama ona da olmaz dediler. Otokoç gibi kurumsal bir firmadan araç aldığım için içim rahat bir şekilde yazıyorum size. Resimlerde özellikle plastik agraf yerine çamaşır suyu bidon kapağı kullanılması gibi ironi bir durum olmasını tarafıma verdiği hissi düşünmenizi rica ederim. Bu durumu en kısa sürede çözeceğinize inanıyorum. Tüm resimler mevcuttur.

22 Haziran 2023 12:47 (Şikayetten 40 dakika sonra)
23 Haziran 2023 11:27

Konu ile alakalı Otokoç otomotivden mail adresime gerekli açıklamanın ''yazılı'' olarak iletilmesini talep ediyorum.

Kurumsal Güvene Yakışmayan Davranış Ve Mağduriyet

Abdulkadir
06 Ağustos 2025 16:33
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Otokoç Fiat Egea 1,3 Multijet Motor Ve Yağ Arıza İkazı. Fiat Pişmanlıktır!

Adnan
24 Nisan 2024 16:25

12 Ağustos 2023 18:28
Otokoç Bursa Aracımın Değerini Düşürdü Ve Kabul Etmedi
Otokoç Bursa Aracımın Değerini Düşürdü Ve Kabul Etmedi

Otokoç'ta Ne Kadar Güvendeyiz!

Fikri
24 Nisan 2025 19:20