Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Netgsm Ye Hat Taşımak Pişmanlıktır

04 Nisan 2024 16:51

Netgsm sitesi üzerinden SIM kart değişikliği talebinde bulundum ve SIM kart ücretini ödedim. Ardından e-Devlet hesabımdan onay vererek geçiş yaptım. Ancak SIM kartın, telefonumun yurt dışından geldiği için çalışmayacağını; bunu kabul ettiğimi müşteri hizmetlerinden öğrendim. Aynı telefonda Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom hatlarının çalıştığını, ancak Net GSM hattının çalışmamasının kabul edilemez olduğunu ve bunun matbu yazı dayatmasıyla geçiştirilmeye çalışıldığını ifade ettim. Mağdur edildiğimi ve matbu yazıların geçersizliğine dair emsal kararlar olduğunu dile getirdim, ancak bir sonuca ulaşamadım. Bu nedenle hattımı farklı bir operatöre taşıyacağım. Hem hak kaybına hem de maddi kayba uğradım, iletişimden yoksun bırakıldım ve yasal süreç başlatmaya zamanım olmadan bu sorunla uğraşmak zorunda kaldım. Bu tecrübeden dolayı pişmanlık duyuyorum ve başkalarının da bu durumu yaşamasını istemiyorum. Hat taşıma işlemi yaparken dikkatli olunmalıdır. Hasan Ç********

18 Nisan 2024 00:47

Netgsm pişmanlıktır Yaklaşık 20 gündür netgsm adlı firmadan geçiş yaptım ve sim kartım geldi ve birkaç gün içinde geçiş işlemim tamamlanacağına dair SMS geldi. Daha sonra o gün geldiğinde sim kartı taktığımda pin kodu sormadan simi takın uyarısı verdi, ardından müşteri hizmetlerini aradım ve hattımın yurt dışı olabileceğini bu nedenle hiçbir şey yapamayacaklarını dile getirip sorunun benden kaynaklandığını söylemesi üzerine kendilerine daha önce hattımın Turkcell olduğunu ve telefonumda çalıştığını söylesem de sonuçsuz ve yüzüstü bırakıldım, ardından sim kartı başka telefonlarda da deneyince sim kartın arızalı olduğunun kanısına varıp bayramdan 2 gün önce sim kart siparişi verdim ve bayramdan sonra Anıl adında müşteri temsilcisiyle irtibata geçtim ancak bana sim kartın teyit edilmesi sonucu gönderebileceğini söyledi, nihayet teyit ettik ancak aradan üç gün daha geçmesine rağmen Anıl denen şahıs hala işlem yapmadığını diğer Zeliha denen temsilciden öğrendim, beni iletişimden yoksun bırakmanın hoşuna gittiğini düşünüyor buradan Anıl denen kişinin keyfi davrandığını anlıyorum çünkü benimle tartışırcasına tavır takınarak konuşması ve karşısındakine sert tavırlar takınarak cevap vermesi zaten işgüzar davranacağını peşinen belli etmişti, aradan bunca zaman geçmesine karşın hala mağdurum hala hatsız olarak sabırla beklemekteyim. Netgsm pişmanlıktır, kesinlikle almayın- kullanmayın

profile profile
06 Nisan 2024 04:27

Netgsm tarafından SMS ile sorunumun ne olduğu soruldu ve aynı şeyleri tekrarlayıp yapacak bir şey olmadığını dile getirmeleri çözüm odaklı olmaları gerekirken sorun geçiştirme politikası uygulamaları sloganımı tekrar etme gereğini pekiştirmiş olup dile getirmekte tereddüt etmeden yeniden diyorum ki; netgsm pişmanlıktır

07 Nisan 2024 23:07 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Hasan Ç. , Yaşanan aksaklık için özür diler, çalışmalarımızın devam ettiğini bilmenizi isteriz. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
14 Mart 2024 08:45
Mesut sonuçtan çok memnun

Mesut
18 Kasım 2024 16:54

Buğra
18 Kasım 2024 11:23

Netgsm Geçmeyi Düşünenler Aman Dikkat!

Serkan
22 Eylül 2024 19:51
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
22 Mart 2024 09:50