Timur sonuçtan memnun değil

Netgsm Sim Kart Ücreti

Netgsm Sim Kart Ücreti
19 Şubat 2024 12:27

Netgsm ile iletişime geçip bilgi aldım. Çünkü halen kullandığım op. Den çekmediği için memnun değilim. Nu. Mi taşımak istiyorum ancak diğer op. Ler Nu. Taşımada sim kart ücreti almazken (çok taşıdım ondan biliyorum) Netgsm in alması sıkıntı. Nasıl olduğunu bilmediğim bir op. İçin? Evde 3 kisi aynı op. Deyiz ve emekli olduğum için benim için ciddi sıkıntı. Arti bankalarla anlaşmaları da yok.

21 Şubat 2024 01:23 (Şikayetten 1 gün sonra)
21 Şubat 2024 14:24

Çağrı merkezinizi aradım ancak yoğunluktan dolayı sadece site içindeki canlı destek üzerinden bilgi veriyoruz anonsuyla karsilandim. Canlı desteğe yazdım ama o da sadece mevcut 3 banka anlaşmasını yazıp bana özel teklifinizi yazmadı

21 Şubat 2024 21:39

Sitenizde 2 farklı çelişkili bilgi var. Bizde ne yok bölümünde taahhüt yok yazıyor buna karşın tüm paketler faturalı gösteriliyor. Taahhüt=fatura. Hem taahhüt olmayıp hem de faturalı olması çelişki? Denemek için alabileceğimiz faturasız paketleriniz yok mu? Madem bu ay bireysel GSM abone alımına başladınız ve biz bunu sadece internet sitelerinden öğrendik. TV'de reklamınız yok kendinizi tanıtmıyorsunuz. Herkesin interneti yok.

22 Şubat 2024 00:29

Merhaba, faturalı abonelikler taahhütlü olmak zorunda değildir. Ay sonunda faturanız gelir ve ödemesini yapabilirsiniz. Taahhütlü olmadığı için de hattınızı cayma bedeli olmadan istediğiniz zaman taşıyabilirsiniz. Saygılarımızla

24 Nisan 2024 17:46

Serkan