Erdem sonuçtan çok memnun

Erdem
04 Temmuz 2023 12:24

N11 sitesi üzerinden 'Koyuncu Bilgisayar' adlı satıcıdan 21/06/2023 tarihinde 208988498710 sipariş numarası ile Kingston KVR16LS11/8 8 GB DDR3L 1600 MHz sodimm Notebook RAM isimli üründen 2 adet satın aldım.

Daha önce orijinal Kingston marka ürünler kullandığım için nasıl bir ambalajda gelmesi gerektiğini biliyorum, fakat gelen ürünler kutusuz, gri renkli naylon poşetlerin içinde ve farklı etiketlerle geldi. Etiketler ve hafıza entegreleri üzerindeki baskıların kalitesizliği zaten ürünün sahte olduğunu bas bas bağırıyor olmasına rağmen yine de çalışır umuduyla denedim. DDR3L destekleyen 3 adet laptopumun hiçbiri bu RAM'ler ile açılmadı.

23.06.2023 tarihinde ürünlerin iadesi için açtığım talebe satıcı son güne kadar yanıt vermeyip, son gün teknik servis birimimiz inceleyip iadeyi onaylayacak demesine rağmen, iadeyi kendince reddedip ürünleri bana geri gönderdi.

Bu kişinin Pendik'teki dükkanının ismi Uzman Notebook,
N11'deki mağaza ismi Koyuncu Bilgisayar,
Dükkandaki sorumlu kişi Birol Koyuncu,
N11'deki sorumlu kişi Gültekin Leblebiciler

Satıcının güven vermeyen profili hakkında daha detaylı bilgi almak için N11'deki mağaza yorumlarına bakmak yeterlidir, Sahte, yanlış, arızalı, 2. El ve pis ürünler sattığı ve bunları kesinlikle iade almadığı ile ilgili onlarca yorum görebilirsiniz. N11'in böyle satıcıların insanları tokatlamasına nasıl izin verdiği ise ayrı bir muamma.

Elimde satıcı ile olan yazışmalar ve Kingston Türkiye'den ürünlerin sahte olduğuna dair bilgilendirme yazısı mevcuttur. Konuyu tüm sosyal medya platformlarında ve yasal merciler ile paylaşacağım.

profile profile profile

Çağatay
Çağatay

Kingston bende ayn sorunu yaşadım. Ürün orijinal etiket basıp yollamışlar. Ama ürün başka bir model üründür. 4 TB beklerken 128gb çıktı. Mağaza iade edin dedi, kargo karşı ödemeli gönder dedi. Şirketlere gönderemediğimden iade kodu çıkarıp gönderdim. Şimdi iade almayacağını söyledi. Koyuncu Dispiratör rapor tutacak ve Kingston rapor tutacak falan diyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. N11 böyle insanları nasıl tutuyor anlamış değilim. Çok fazla var.

Mami
Mami

Tüketici hakemheyeti Netanyahu ve Paşinyanın Akrabaları. Asla haklıyı desteklemezler

Alparslan
22 Ağustos 2024 15:39
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Tamer
11 Eylül 2023 16:00