N11 Kupon Kodu Aldatmacası

N11 Kupon Kodu Aldatmacası
Kadir
09 Eylül 2023 21:12

N11'de 9-10-11 Eylül için Süper Tık kuponu olarak verilen 1000 TL üzerine 200 TL indirim kuponu tamamen yalanmış. 80 adet ile sınırlı olan kuponu 9 Eylül saat 20:00 ilk 10 saniye içinde yakalayarak hesabıma ekledim. Kuponu aldığım gibi alışverişimde kullanmak istedim fakat kullandırmadı. Bir süre geçince düzelir diye 15 dakika bekledim yine kullandırmadı. Saat 23:59 a kadar kullanılması gerektiği yazıyor ve kuponlarım sayfasında görünüyor buna rağmen kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda T**** hanım kupon tükendi diyerek başından savdı. Kuponu tüketenlerden biri benim zaten hesabıma ekledikten sonra kullandırmıyor. N11 milleti sitenin başına toplayarak reklamı satarken tamamen fiyasko şekilde tükendi diyerek bedava reklam yapıyor. İndirim falan yok. İtibarının zedelendiğinden haberleri yok. Bu kadar emeğimin telafi edilmesini istiyorum.

09 Eylül 2023 21:01

N11 de 200 TL kupon kazandım. Kullandırmıyor. N11'de 9-10-11 Eylül için Süper Tık kuponu olarak verilen 1000 TL üzerine 200 TL indirim kuponu tamamen yalanmış. 80 adet ile sınırlı olan kuponu 9 Eylül saat 20:00 ilk 10 saniye içinde yakalayarak hesabıma ekledim. Kuponu aldığım gibi alışverişimde kullanmak istedim fakat kullandırmadı. Bir süre geçince düzelir diye 15 dakika bekledim yine kullandırmadı. Saat 23:59 a kadar kullanılması gerektiği yazıyor ve kuponlarım sayfasında görünüyor buna rağmen kullanamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda Tuğçe hanım kupon tükendi diyerek başından savdı. Kuponu tüketenlerden biri benim zaten hesabıma ekledikten sonra kullandırmıyor. N11 milleti sitenin başına toplayarak reklamı satarken tamamen fiyasko şekilde tükendi diyerek bedava reklam yapıyor. İndirim falan yok. İtibarının zedelendiğinden haberleri yok. Bu kadar emeğimin telafi edilmesini istiyorum.

Can sonuçtan hiç memnun değil

Can
13 Kasım 2023 13:38

Ali
09 Temmuz 2023 15:04
N11 Yüklediğim Kuponu Kullandırmıyor
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
12 Ağustos 2023 11:32

Yusuf
14 Şubat 2024 10:20
N11 Kuponum Kullanılmadan Tükendi!
N11 Kuponum Kullanılmadan Tükendi!
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
03 Şubat 2025 22:40