Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 20:53

06/03/2024 22:58 tarihinde, 208574938432 sipariş numarası ile alışveriş yaptım. N11 alışveriş sitesinden bir mağazadan 2 adet laptop siparişi verdim. Gelen ürünün dış paketinde hiçbir sorun yoktu. Hatta kutu açılışında sorun yoktu. Ancak aynı paket içerisindeki ilk bilgisayarı sorunsuz gördükten sonra diğer laptopu inceledim. İkinci laptopta menteşesinin çıkık olduğunu, LCD ekranın arka kapak kısmında menteşeye yakın kısımda içeri çöküntü olduğunu gördüm. Hemen N11 e ilettim. Fotoğrafları kendilerine ilettim. İade işlemi başlatıldı. Mağazaya durum bildirildi. Ancak mağaza kendilerinin bir hatasının olmadığını ürünün hasarlı olduğunu iddia ederek iadeyi reddetti... İşin alaveresi bundan sonra başladı. Kargonun takibi kargo şirketinde yapılamıyor, hareket gözükmüyor. N11 online yardımla tekrar görüştüm. Ürüne hasar tutanağı tutun dediler. Ancak garip olan pazar günü çalışmayan kargo şirketi, bana bilgi vermeden ürünü 24.03.2024 tarihinde adrese değil site güvenliğine hasarlı ürünü bırakıp gitmiş. Tutanak tutulamadı. İlgili kargo şirketini arıyorum açan yok. Dağıtıcı şubeyi arıyorum açan yok. Satıcıyı arıyorum açan yok. Çözüm merkezine sorunu ilettim. 23521029 numara ile yeniden çözüm merkezine kayıt oluşturduktan 6-8 saat sonra ürün iadesine onay verildiği ve satış işleminin tamamlandığını N11 sitesinden gördüm. Bugün 24 saat geçmesine rağmen N11 den bana dönmeye bile tenezzül etmeyen çözüm merkezi bir işe yaramıyor. Aynı satıcının bir başka alışveriş sitesindeki yorumlarında böyle bir sorun okumuştum. Aynı o alıcıya yaptığı muameleyi banada yaptılar. Ama buna yapacaklarımız bitmedi. N11 aleyhine dava açacağız, satıcı ile hasarlı üründen dolayı Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağız. İade kargoyu bizzat bana teslim etmesi gereken kargo şirketi ürün takibini yayınlamamak ve iade ürünün mesajla bilgilendirmesini yapmamak, ve kargo teslim kodu göndermeden güvenliğe bırakılan hasarlı ürün nedeni ile kargo şirketide dava edilecek. Bu işi artık şebeke olduğu açıkça görülüyor.

profile profile profile
28 Mart 2024 00:28

Dün akşam saatlerinde N11 tarafından arandım. Hukuk ofisinde dilekçe yazılmış imzalanmış durumda iken aradılar. Çözüm merkezine sorun 2 kez bildirilmiş 2 kez dosya numarası verilmiş bir satışa nasıl onay verirsiniz deyince elimdeki fotoğrafları ve video görüntülerini mail ile göndermemi istediler. Bugün sabah tekrar aradılar ürün ün iade edileceğini söylediler tekrar arayacaklarını belirttiler. Bekliyoruz. Yeni bir gelişme olursa buradan yazacağım

10 Haziran 2024 11:28

Kırık Bilgisayar Ve İade Sorunu
Kırık Bilgisayar Ve İade Sorunu

Dilara
16 Kasım 2024 20:40
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
19 Şubat 2024 01:29