Monster Güney Chipset Arızası

30 Kasım 2023 12:01

Monster'den 3.5 sene önce almış olduğum laptopum bir gün önce çalışırken, ertesi gün bilgisayar şarj almasına açılmadı. Servise götürdüm. Telefonla iletişime geçtiler ve güney chipseti arızalı, onarım yapılamıyor denildi. Neden arızalandığını sorduğumda yeterli bir cevap vermediler. Anakartın değişmesi gerekiyormuş ve 8900 TL ücret talep edildi. Ama ana kart değişimi yapıldıktan sonra başka problemler ortaya çıkabileceği söylendi. İnternetten araştırmama göre bu Monster'in kronik bir sıkıntısı. Garantisi bittiğinde böyle bir sıkıntı çıkması gerçekten çok saçma. İstenilen ücretlerde teknik servisin kâr yapma amacı güttüğünü belli ediyor. Bu konuda mağdurum. Yardım talep ediyorum!

30 Kasım 2023 12:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

30 Kasım 2023 16:08

Değerli Veysel E., Teknik destek uzmanlarımız tarafınıza gerekli bilgilendirmeleri yapmıştır. Mutlu günler dileriz. Saygılarımızla, Monster Notebook, Mert

Celal sonuçtan çok memnun

19 Aralık 2023 17:20

Monster Notebook Ana Kart Güney Çipi Arızası

18 Temmuz 2023 10:06
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 01:25
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2023 16:34
Atalay sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2024 16:36
Monster Notebook Kategorileri