Nida sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 19:26

Modalife Hatay İskenderun şubesinden aldığım düğün paketindeki ürünlerin renkleri ile evime gelen ürünlerin renkleri çok farklı. Satıcı, mağazadaki ışıklardan dolayı olduğunu söyleyerek iade ya da değişim seçeneği sunmuyor. Biz mağazada gördüğümüz ürünü evimize istedik. Farklı renk seçecek olsak aldığımız ürünü seçmezdik. Aşağıya hem mağazada gördüğüm ürünlerin resmini hem de evime gelen ürünlerin renklerini ekliyorum. Ayrıca, ürünlerimiz kusurlu geldi.

06 Ekim 2024 08:58

Modalife mağazasın dan alığım ürünlerin renkleri kesinlikle aynı olmamasına rağmen ışıktan kaynaklı diyerek bize ne değişim ne iade sunulmuştur. Yeni evleneceğiz ve bu durumdan çok sinirliyiz. Her yere şikayet oluşturacağım ve Tüketici Mahkemesi'ne başvurdum. Avukat tutuyorum. Herkese şikayetinin peşine düşmesini tavsiye ediyorum. Şu devirde yeni şeyler almak o kadar zorken bir de böyle şeylerle karşılaşmak çok üzücü bir durum. Müşteri hizmetleriyle WhatsApp iletişime geçip fotoğraf attığımda size gelen renkler gri efendim dedi. Ama mağazaya gidiyoruz ahşap renkler beje dönüyor. Ama kesinlikle yatak başlığı koltuklar gridir. Evimize gelen halıcı bile bize gri renk demiştir. Hakkımızı kesinlikle helal etmiyoruz ve peşini bırakmayacağız. Ayrıca ürünler deforme Allah bilir onlarda düzeltilmez.

1728194078315.img-5462.jpg
02 Ekim 2024 14:08

Hatay İskenderun Modalife Mobilya mağazasından aldığım ürünlerimin renkleri mağazada beğendiğim renk renklerden farklı. Bunu satıcıyla konuştuğumda mağazadaki ışıklardan kaynaklı olduğunu söyleyerek benim sorunuma çözüm bulmamıştır. Fakat ton farkı değil bariz renk farkı mevcuttur ben kandırıldığımı düşünüyorum ve sorunumun çözülmesini istiyorum. Ayrıca ürünlerim kusurlu gelmiştir. Tüm haklarımı sonuna kadar arayacağım.

01 Ekim 2024 17:15

Hatay İskenderun Modalife Mobilya şubesinden. Aldığımız. Düğün paketimiz. Hem kusurlu hem de renk farklılığı. İle gelmiştir. Bu durumu satıcı Mağazadaki ışıklardan kaynaklı olduğunu söyleyerek iade ya da değişim seçeneği sunmuyor. Biz farklı bir renk alacak olsaydık o rengi seçmezdik seçtiğimiz renk açık bej. Bize gelen renk gri. Kimseye önermiyorum. Aşağıya eklediğim fotoğraflardan renk farklılığı gayet belli.

02 Ekim 2024 13:33 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tahsin
20 Mayıs 2025 17:37
Düğün Paketi Teslimatında Gecikme Ve Eksik Ürün Sorunu
Özgenur sonuçtan hiç memnun değil

Özgenur
06 Mayıs 2025 22:44

17 Temmuz 2025 14:54
Yanlış Ürün Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Hayal Kırıklığı
Yanlış Ürün Teslimatı Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleriyle Hayal Kırıklığı

Yanlış Renkli Koltuk Sorunu Ve İade Talebine Cevap Alınamıyor

16 Ağustos 2025 01:19
Yanlış Renkli Koltuk Sorunu Ve İade Talebine Cevap Alınamıyor
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
07 Ağustos 2023 14:27