Pınar sonuçtan memnun

MNG Kargo Basmane Şubesi Adresime Kargolarımı Teslim Etmiyor!

MNG Kargo Basmane Şubesi Adresime Kargolarımı Teslim Etmiyor!
10 Haziran 2023 13:46

Merhaba, MNG Kargo Basmane Şubesi kargomu teslim etmiyor, alışveriş sitelerine evde bulunamadıklarına dair bir yazı iletiyor ve kargomuzu sürekli şubeden almak zorunda bırakıyor.!
Bu durumda teslimatı sağlayamadıkları adresleri ilgili alışveriş sitelerine belirtmelerini ve müşterileri zor durumda bırakmamalarını talep ediyorum. Hepsiburada sitesinden vermiş olduğum siparişim kaç gündür teslim edilmemiş olup sürekli aynı problemi yaşamaktan sıkıldığımı belirtmek isterim. Bu duruma acilen bir çözüm üretilmesini istiyorum.

10 Haziran 2023 13:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

Pınar
13 Haziran 2023 15:59

Bir haftadan uzun bir süre beklediğim kargomun teslim edilmesini istedim, görüşme sağladım fakat yine de teslim edilmedi. Satıcı firmaya geri iade edildiği için üzgünüm. Tek isteğim oturduğum bölgeye teslimatın yapılmasını sağlamak ya da bölge dışında ise bunu alışveriş sitelerine belirterek, bizi bu şekilde mağdur etmemek olmalı diye düşünüyorum. Bu konuyla alakalı Sibel hanım benimle iletişime geçti ve bundan sonrası için, bu sorunun çözülmesi adına elinden geleni yapacağını söyledi. Bir de söz verdi. Sözünü tutacağını ve bu teslimat probleminin çözüleceğine inanıyorum. Kendisine benimle iletişime geçtiği ve yardımcı olduğu için teşekkür ederim.

15 Kasım 2024 14:37
Teslim Edilmeyen Ürün Ve Çözülmeyen Sorunlar
Büşra sonuçtan çok memnun

29 Kasım 2023 13:11
Rojbin sonuçtan memnun

23 Haziran 2023 21:47
"Emine hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim"
Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2023 15:21
MNG Kargo Kargonun Teslim Edilmemesi
Seyda sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2024 18:53
"Sorunum çözüldü Ayşe hanıma ilgilendiği için teşekkür ederim"
MNG Kargo 10 Gündür Gönderi Durumunda Güncelleme Yapmadı
DHL eCommerce Türkiye Kategorileri