Millenicom Bir Anda Yüzde 85 Civarı Söylemeden Yapılan Zorunlu Zam

11 Temmuz 2023 17:331.785
Serhat
11 Temmuz 2023 08:40

Faturamın Sözleşme imzaladığım fiyata gelmesini ve benden alınan fazla fatura ücretinin iadesini talep ediyorum. Ücret değişikliğinin tek taraflı yapılmaması gerektiğini bildiririm.

11 Temmuz 2023 17:36 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, ilettiğiniz talebiniz bizlere ulaşmıştır. Ekiplerimizin sizinle irtibata geçerek destek olacağını belirtmek isteriz. Sağlıklı günler dileriz.

19 Temmuz 2023 13:05

Değerli Müşterimiz Merhaba; Şikayetinize istinaden sistemde kayıtlı iletişim numaranızdan arama sağlanmış ancak ulaşılamamıştır. Konuya ilişkin olarak gün içerisinde tekrar arama yaparak yardımcı olacağız. Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Abdullatif
Benzer Şikayeti Var
14 Eylül 2023 14:55

O daha başlangıç her 2-3 ayda gelir şikayet edersen internet hızını keserler arıza kayıt oluşturup kimse gelmeden hızı tekrar açarlar senden 169,90 ayrı talep ederler bu Millenicom'da alışılmış bir şey ucuza diye gidersin daha pahalıya patlar nasılsa devlet yok denetim yok hakim savcı Tüketici Hakem Heyeti yok sadece adı var herkes istediği gibi at koşturuyor

17 Ağustos 2023 21:51

Başvuru yapacaktım iyi oldu bu videoyu görmem :)

Bilgi Verilmeden Yapılan Fahiş Fiyat Artışı Ve İletişimsizlik

15 Ağustos 2025 20:10897

Ben Millenicom internet sağlayıcısını kullanıyorum. Aylık internet ücretim 349 TL iken, hiçbir bilgi verilmeden 630 TL'y...

Tümünü Gör
Neden Millenicom Kullanmamalıyım?

Neden MillenicomKullanmamalıyım?

Burak
Millenicom Haksız Fatura Çıkardı!

Millenicom HaksızFatura Çıkardı!

Önder
Millenicom Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu!

MillenicomMüşteri Hizmetlerine Ulaşamama Sorunu!

Rüzgar
Millenicom Müşteri Hizmetleri Umursamaz!

MillenicomMüşteri Hizmetleri Umursamaz!

Millenicom Arıza Kayıt 550 ₺ Haksız Ücret Talebi!

Millenicom ArızaKayıt 550 ₺ Haksız Ücret Talebi!

Semih
Millenicom Geçiş Yaptıktan 3 Ay Sonra Nasıl İki Operatörden Fatura Gelir?

Millenicom GeçişYaptıktan 3 Ay Sonra Nasıl İki Operatörden Fatura Gelir?

Hasan

Öne ÇıkanKonular