Migros Bozuk Ürün Gönderdiler, İade İstedim Almıyorlar Ama Parasını Aldılar!

05 Haziran 2023 11:47

08 Haziran 2023 11:44

29 Mayıs'ta yanlış adreslere gönderilen 2 adet siparişimin bir tanesi 461 TL bugün iade oldu ve diğeri 549 TL hala iade olmadı, arıyorum çağrı merkezindeki kişi tutarı göremediğini söylüyor mağazayı arayın diyor mağazayı arıyorum cevap vermiyor. 11 gün olmuş paramı kullanan Migros'un yeni işi sanırım para kullanmak. Hayatımda alışveriş yapmam yeminliyim. 12. Gün ve sorunum çözülmedi. 20 kere aradım belki. Sinir hastası oldum. Az kaldı dava açacağım avukatımla görüştüm, bu enflasyonist ortamda 11 gün paramı kullandı.

profile profile
05 Haziran 2023 10:24

29 mayısta aldığım ürünü 30 unda pişirmek için açtım ve bu manzara ile karşılaştım hemen arayıp iade oluşturdum atmayın alacağız dediler ama ne gelen ne giden oldu evde bekleyeniniz bakteri yuvası. Bu işi yapma Migros asla beceremiyorsun bu kaç oldu

05 Haziran 2023 12:00 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş.

14 Haziran 2023 14:40

Sayın Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz konu ile ilgili vermiş olduğunuz numaradan size ulaşamadık. Bize Müşteri İletişim Merkezi hattımızdan ulaşabilirsiniz. Teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Migros Ticaret A.Ş Kurumsal İletişim

Dimes Meyve Suyu Küf Sorunu Ve Değişim Reddine Tepki

Yanlış Kavrulmuş Tahin Helvası Teslimatı Ve Destek Eksikliği

Sevinç
11 Nisan 00:58
yanlis-kavrulmus-tahin-helvasi-teslimati-ve-destek-eksikligi-2.jpg
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bozulmuş Et Ürünü Ve Gecikmeli İade Şikayeti

07 Nisan 16:05