Halil sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes Eqb 250+ Fl 2024 İle Yolda Kaldım

18 Temmuz 2024 12:58

1.5 ay önce aldığım Mercedes eqb 250+ fl 2024 aracımla Gaziantep'ten Antalya'ya gitmek üzere yola çıktım. Karamanda şarj için durdum ve şarja taktım.%100 yaptıktan sonra bindiğimde araç ekranında batarya işareti ile birlikte arıza uyarı çıktı ve yolda kaldım. Yol Yardımı aradığımda en yakın Mercedes olan Aksaray Mercedes çekebiliriz ikame aracı da soruna göre verebiliriz dediler. Ben ısrarla Aksaray'a gitmemin çok saçma olduğunu 2 günlük tatilimin mahvolduğunu bir de üstüne Aksaray'a gelmemin zaman açısından mümkün olmadığını söyledim. Mercedes yol yardımdaki çok ilgili (! ) hanımefendi eğer aracım eqe ya da eqs olsaydı Antalya ya da Gaziantep Mercedes servisine çekeceklerini ama eqb olduğu için bunu yapamayacaklarını söylediler. Bakın bu müşteri ayırmaktır. Madem eqb nin arkasında durmayacaksın neden satıyorsunuz o zaman? Zaten alalı 1.5 ay olmuş araç bozuluyor bir de yol yardımdaki hanımefendi üstten üstten konuşarak suçlu benmişim gibi davranıyor. Bu bizim ilk mercedesim değil ama artık düşünmüyorum. Müşteri ilişkileri çok zayıf. Hem bozuk araba satıp hem de bu müşteriyi hor gören cevaplar beni çıldırttı.

18 Temmuz 2024 14:27 (Şikayetten 1 saat sonra)
19 Temmuz 2024 10:23

Aradım, her aradığım birim buradan yardımcı olamam diye söyleyerek başkasına attı. Müşteriyi geçiştirerek yıldırmaya çalışıyorsunuz ama bu tavır sadece müşteri kaybetmenize yol açacak. Müşteri ilişkilerinde çalışan arkadaşları ciddi bir şekilde gözden geçirmeniz lazım hem bilgisizler hem de saygısızlar.

Şahin
Şahin

Ben de EQB250 almak niyetindeydim. %10m vergi diliminden %40 a çıkmamın bir sebebi vardı. Ama şimdi diğer markalara yöneleceğim. Paramla rezil olmak istemiyorum.

Halil

Öyle yapmanızı tavsiye ederim üstelik bana Mercedes me açılacak diyerek satmışlardı şimdi diyorlar ki sadece bazı modellerde açılacak. Bu kadar kötü müşteri hizmetleri olan başka marka görmedim. Arabanın özelliklerini bile kullanamıyorum Mercedes me olmadan. Artık her arabada olan adaptif cruise control gibi mesela.

Suna
Suna

Evet bende düşünüyordum sıkıntıymış gerçekten

Sarıer
Sarıer

Eqb almaktan vazgeçtim Halil bey sayenizde, teşekkürler

Mercedes Eqs Arızası

20 Kasım 2023 11:53
Umut sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 15:17
Mercedes EQB 250+ İle Şarj Sorunu Ve İkame Araç Eksikliği
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Mercedes-Benz Eqb 250 Silecek Sorunu

28 Aralık 2023 10:14