Ahmet sonuçtan çok memnun

18 Kasım 2024 17:45
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü. Teşekkür ederim”

08.11.2024 tarihinde online üzerinden iPhone 15 telefonu sipariş verdim. (Sipariş no: 235915021)
Telefonun fiyatı 52.299 'di. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyasından yararlanırsam eski telefonumun bedeline ek 3.000 TL destek sağlanacağı bilgisi yazıyordu. Eski telefonumun bilgilerini girdim. 2.564 TL ön teklif verdiler. İncelemelerden sonra fiyatta değişiklik olabileceği, eğer 2.000 TL altında kalırsa ek destek kampanyası olan 3.000 TL'den yararlanamayacağım bilgisi yer alıyordu. Onayladım ve telefonumu gönderdim. İncelemelerden sonra 2.564 TL olarak belirlendi ve hesabıma 2.564 TL'yi yatırdılar. Media Markt'ı arayıp benim eski cihazımın incelemelerden sonra 2.000 TL altında kalmadığını 3.000 TL'lik ek destek kampanyasının neden yatmadığını sordum. 3.000 TL'lik tutar alış verişinizden düşülmüş dediler. Yalnız ben ürünü daha sepetime eklemeden ürünün fiyatı 52.299 TL idi. Ürünü sepete ekledikten sonra 3.000 TL'lik bir indirimde uygulanmadı. Alışveriş sürecimde olumsuz bir durumla karşılaşırım düşüncesiyle ekran görüntülerimi de aldım. Yanlış bilgilendirme yapıp insanları kampanya adı altında alışveriş yapmaya teşvik edip daha sonra vermemeniz doğru değil. Ben kampanya sebebi ile alışveriş yaptım. Sorunum hakkında yardımcı olmanızı ve acilen dönüş yapmanızı istiyorum. Sorunumun çözülmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

18 Kasım 2024 17:47 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba Hasan G. “Yanıltıcı Kampanya İle Alışverişe Teşvik Edildim” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2024 19:12

Eskiyi Getir Kampanyasında Düşük Teklif Ve İletişim Eksikliği Mağduriyeti

14 Eylül 2025 19:46
eskiyi-getir-kampanyasinda-dusuk-teklif-ve-iletisim-eksikligi-magduriyeti-3.jpg
eskiyi-getir-kampanyasinda-dusuk-teklif-ve-iletisim-eksikligi-magduriyeti-2.jpg

Media Markt Kampanyasında Şeffaf Olmayan Şartlar Nedeniyle 4000 TL Ek Destek Mağduriyeti

01 Ekim 2025 14:30
media-markt-kampanyasinda-seffaf-olmayan-sartlar-nedeniyle-4000-tl-ek-destek-magduriyeti-1.jpg

Media Markt Ürün Fiyatı Değişikliği

Doğukan