Randevulu Teslimat Sorunu: Media Markt'ta Hayal Kırıklığı

04 Aralık 2024 14:23

Media Markt online mağazadan Samsung marka 65 inch LED TV satın aldım. Satın alma adımında randevulu teslimat seçeneğini seçtim ve 03.12.2024 Salı tarihi 15:00-19:00 saatleri arası seçtim. 03.12.2024 Salı sabah saat 10:30 gibi kargo firması tarafından arandım ve Media Markt'tan kargonuz var evde misiniz. Geliyoruz dediler. Ben saat olarak 3ten sonra evde olacağımı ve işlerimi ona göre ayarladığımı ilettiğimde randevulu çalışmadıklarını o tarafta bir teslimatımız daha var onu ve bunu şimdi verebiliriz dediler. Ben Media Markt'tan bu şekilde satın aldığımı ilettiğimde Media Markt bizi ilgilendirmez biz kargo firmasıyız dediler. Media Markt müşteri hizmetlerini aradım. Konuyu ilettim 24-48 saat içinde geri döneceğiz dediler sadece. Şikayetim alınmış. TV şu an nerede ne zaman teslim edilecek nasıl teslim edilecek cevap ve geri dönüş yok. Pişman oldum. Televizyonu Media Markt'tan aldığım için. Randevulu teslimat denilen şey yönetemedikleri bir yalan bilginiz olsun.

04 Aralık 2024 14:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Devrim B. “Randevulu Teslimat Sorunu: Media Markt'ta Hayal Kırıklığı” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

06 Aralık 2024 14:38

08 Ocak 2025 13:28

24 Kasım 2024 01:55
media-markt-teslimat-krizi-siparisler-nerede-4.pdf
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
04 Ocak 2025 20:15
Media Markt Ve Kartur Lojistik İle Teslimat Sorunu
İnci sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 10:24
Media Markt'tan Aldığım TV 10 Gündür Kayıp
Media Markt'tan Aldığım TV 10 Gündür Kayıp
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2023 13:16

Media Markt Kategorileri