Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Yurtdışı Alışveriş Sonrası Garanti Karmaşası Ve Mağduriyet

26 Şubat 2024 12:42

Merhaba,

19.02.2024 tarihinde Almanya Media Markt'tan aldığım Sony PlayStation 5 slim ürünümü Türkiye'ye getirerek kullanmaya başladım. Kullanımımın 3. Gününde cihazda yazılımsal hata ile karşılaştım ve cihazı şu anda aktif olarak kullanamıyorum. Cihazın Türkiye'de de garantisi bulunmakta. 25.01.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettiğime göre de cihazı en yakın Media Markt'a bırakarak ilgileneceği söylendi fakat cihazı Forum Bornova şubesine götürdüğümde cihazın yetkili servis olmadığı için teslim almadılar. Araştırmam sonucunda Bilkom’un Media Markt ile anlaşması olduğunu resmi sitelerinden buldum. Aynı zamanda Bilkom şu anda PlayStation resmi distribütörü. Global bir marka olan Media Markt'ta böyle bir durumun yaşanması kabul edilemez. Lütfen en kısa zamanda tarafıma ulaşılması ve mağduriyetimin giderilmesini rica ederim.

Saygılarımla
Batuhan K******

26 Şubat 2024 12:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Batuhan K. “Media Markt Yurtdışı Alışveriş Sonrası Garanti Karmaşası Ve Mağduriyet” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

27 Şubat 2024 20:03
Media Markt Yurtdışı Alışveriş Sonrası Garanti Karmaşası Ve Mağduriyet

Konu ile ilgili Media Markt müşteri hizmetleri ile mail yolu üzerinden görüştüm. Konuşmalar ekte fotoğrafta mevcuttur. Mağazaya gittiğimde destek olunacağı tarafıma iletildi. İkinci kez mağazaya gittiğimde cihazı alamayacaklarını ilettiler. Mağazadayken 3 kere müşteri hizmetlerini aradım ve durumu ilettim. Müşteri hizmetleri mağazaya mail attıklarını ve mağazanın yardımcı olacağını ilettiğini söyledi ve cihazımın garanti kapsamında herhangi bir mağazaya ileteceğimi Türkiye'de cihazımın 1 yıl garantili olacağını ilettiler. Mağazaya bu bilgiyi iletmeme rağmen mağaza yine de cihazımı almayı reddetti. Mağazanın ilettiğine göre yetkili servis olmadığı için cihazı alamıyorlar. Bu durumda 2 defa Manisa'dan İzmir'e mağazaya gidip 2 defa mağdur edildim. Eğer cihazı teslim edemiyorsam müşteri hizmetleri beni neden yanlış yönlendiriyor ya da teslim edebiliyorsam mağaza neden teslim almıyor.

29 Şubat 2024 14:14
11 Mart 2024 22:05

Merhaba, Ürünü mağazaya teslim ettikten sonra onarım yapılabilirse yapılacağını, yapılmayacak ise para iadesi olunacağını söylendikten sonra mağazaya teslim ettim. 7-10 gün sonrasında onarımın bittiğini cihazı teslim alabileceğime dair mesaj geldiğinde mağazaya gittim. Mağazada cihazın yetkili servise gittiğini, yetkili servisin cihazın kutusunu bile yurt dışı alımı olması gerekçesiyle açmayarak “onarım yapılamaz” denilerek mağazaya geri gönderildiğini öğrendim. Ücret iadesinin ise satın alındığı günkü güncel kur üzerinden Türk Lirasına çevrilerek “hediye çeki” olarak verileceği söylendi. Başta söylenen onarım yapılmamış, yine başta söylenen iadenin ise hesaba olacağı söylenmesine rağmen hediye çeki olarak verilmeye çalışılması tam anlamıyla müşteriyi kandırmaktır. Bunu ne müşteri hizmetleri ne de mağaza sorumlusu başta söylemiştir. İade edilecek tutar tl ya da Euro fark etmeksizin hesabıma yapılmalıdır! Bu problemin çözülmesi için acilen dönüş yapılmasını rica ederim.

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Kullanılmış Ps 5 Satmış Ve Sony Tamir Etmiyor

06 Kasım 2023 16:05
Media Markt Kullanılmış Ps 5 Satmış Ve Sony Tamir Etmiyor

Media Markt Garanti Bilgisi Karmaşası

27 Ocak 2025 21:01
Media Markt Garanti Bilgisi Karmaşası
Şevket sonuçtan hiç memnun değil

11 Ocak 2025 00:34

27 Mart 2025 03:00
Media Markt'tan Garanti Karmaşası Ve Uzayan Onarım Süreci
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Yurtdışından Alınan PlayStation 5 İçin Teknik Destek Ve Çözüm Sunulmaması

29 Temmuz 2025 14:24