Mehmet sonuçtan çok memnun

Media Markt Web Sitesi Stok Bilgisi Ve Mağaza Durumu Sorunu

28 Aralık 2024 01:57
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Henüz bende sorun hem mobil uygulama hem de bilgisayar üzerinden web sitesinde devam etmekte. Cache tutmuştur diyerek çerezleri temizledim, gizli sekmeden baktım, yine aynı. Gecikmeli yansıyacağını düşünüyorum. Müşteri temsilcinizin ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.”

Yaklaşık iki gündür e-posta yoluyla 241226-012049 numaralı kaydımla sizlere bunu anlatıyorum. İlk önce "Stok ve fiyatlarımız anlık değişim göstermektedir. 0850 222 15 00 numaralı müşteri hizmetleri hattımızdan anlık stok durumunu öğrenebilirsiniz." diye geri dönüş alıyorum fakat sorumun cevabı bu değil. Ben sitenizden görmek istiyorum. Her ürün için sizleri mi arayarak bilgi alacağım? Ben diyorum mağaza sitenizde kapalı görünüyor diye. Sizden gelen bir başka e-postada "Eğer sistem üzerinde 'Mağazadan Teslim Al' seçeneği için uygun değilse mağazalar içerisinde ilgili şube görünmeyecektir." diyorsunuz. Yine sorularımın cevabı tam olarak bu değil. Bir de buradan yazayım umarım dikkate alırsınız diyerek yazdım. Bir tek ben değil herkesin fayda görmesi adına. Web sitenizin anasayfasında mağaza stoğunu görmek için mağaza seçin kısmında yeni açılan "Horizon Garden Media Markt" seçerken, verdiğim 1 Numaralı Görselde görüldüğü gibi mağaza kapalı gözüküyor. Çünkü açılış ve kapanış saatleri 21:00 aynı olduğu için. Ve o an mağazadayım ve baktığım ürün mağazada var. Yalnız sitede bakınca "Horizon Garden Media Markt" seçili haldeyken bakıyorum. Stok yok. Hatta verdiğim 2 Numaralı Görselde "Seçtiğiniz mağazadan teslimata uygun değil" uyarısı var. Gelelim verdiğim 3 Numaralı Görsele, ürünü sepete atıyorum. Mağazadan teslim al seçeneği ilgili mağazada aktif gözüküyor.

28 Aralık 2024 08:56 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba Mehmet K. “Web Sitesi Stok Bilgisi Ve Mağaza Durumu Sorunu” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

29 Aralık 2024 17:18

Merhaba Mehmet K. Talebiniz incelenmiş ve gerekli aksiyonların alınabilmesi için 241229-012486 kayıt numarası ile süreciniz başlatılmıştır. İncelemeniz tamamlandığında sizinle tekrar irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

29 Aralık 2024 17:27

Geri dönüşünüzü bekliyorum. İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum e. Hanım.

31 Aralık 2024 12:04
31 Aralık 2024 13:57

02 Ocak 17:41

Henüz problem devam etmekte. Başka cihazlardan baktım. Mobil uygulamadan baktım. Cache tutmuştur diyerek çerezleri temizledim. Gizli sekmede bile baktım. Sorun hala devam ediyor.

Şule sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Siparişim Teslim Edilmiyor, Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamıyorum

Şule
15 Temmuz 17:12

Ferhat
17 Kasım 2023 12:34
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
22 Eylül 2023 11:36
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
21 Eylül 2024 19:02