Murat sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Ürün Ortalıkta Yok

28 Haziran 2024 16:30

PS5 konsolu aldım, ayın 18'inde, 22'sinde arıza verdi. Isınınca kapanıyor ve yeşil ekran veriyor. Değiştirilmesini talep ettim ama servis bakması gerektiğini söylediler. Servisi arıyorum, bizde böyle bir ürün yok diyor. Media Markt'ı arıyorum, gönderdik diyorlar, hâlâ sonuç alamadım. Sıfır üründe böyle hata çıkması olabilir fakat tamir istemiyorum. En son Tüketici Mahkemesinde buluşacağız galiba.

19 Temmuz 2024 16:45

Media Markt ten 18 temmuzda ps 5 aldım 22 sinde arızalı olarak geri teslim ettim. Arkadaşlar yasal sürenin dolduğunu müşteri hizmetleri söylüyor hatta üzerinden iki gün geçti fakat Ankara Optimum bayiisine gittiğimde yasal iş günü iki gün daha var diyor ve kaç gündür bir işlemi çözemediler oradaki ekip lideri arkadaş yasal iş gününü haftada 5 gün olarak hesaplıyor fakat müşteri hizmetleri haftada 6 gün olarak hesaplıyor her iki hesaplamada da birbirini tutmuyor lütfen işim çözülsün yasal yollara başvurmak üzereyim

28 Haziran 2024 16:30 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Murat B. “Media Markt Ürün Ortalıkta Yok” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

30 Haziran 2024 18:04

Merhaba Murat B. 240630-009387 kayıt numaralı “Media Markt Ürün Ortalıkta Yok” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Devam eden talebinizin olması halinde bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt

Murat
Murat
19 Temmuz 2024 14:48

Yasal süreç dolmasına rağmen hala ürünü bekliyorum ne yapmam gerek çözün artık mağduriyetimi

Turgay sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 12:11

05 Temmuz 2023 14:23
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır PlayStation 5 Slim Arızalı Çıktı, Media Markt Ve Bilkom'dan Çözüm Yok

03 Haziran 2025 11:29
Mehmet sonuçtan memnun

18 Mart 2025 17:24
Arif sonuçtan memnun

22 Nisan 2025 13:55
"İşleyiş çoooook geç ama bu şikayet var üzerinden iletişime geçen değil direk. Şube ve tedarikçi ürün. Tedarikçiyi değiştirmenizi tavsiye ederim yüklediğim ücretli aldığım 3 oyun çöp oldu. Burası Türkiye alışmak lazım sanırım. Bunun haricinde şikayet var üzerinden benimle ilgilenen ve sürekli takip eden ekibinize. Teşekkürü borç bilirim. Emeklerinize sağlık ürünü aldım yenilendi 1 ay sonunda, henüz kurup oynama imkanım olamadı inşallah bu iyi denk gelir. Tekrardan teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim."
PlayStation 5 Arızası Sonrası İade Süreci Bir Aydır Sonuçlanmadı

Media Markt Kategorileri