Emine sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt Stokta Olmayan Ürün Satışı

09 Temmuz 2024 12:14

02.07.2024 tarihinde internet sitesi üzerinden mikrodalga fırın siparişi verdim. Ürünün sayfasında en geç ertesi gün olan 03.07.2024 tarihinde kargoda görünüyordu. Fakat siparişlerimi kontrol ettiğimde tedarik aşamasında görünüyor. Aradım defalarca geçen hafta bu hafta için elimde olacağını söylediler bu hafta da gelecek hafta tedarik edeceklerini söylediler. Resmen ellerinde olmayan ürünü satmışlar. Defalarca konuşmama rağmen bir şey yapamayız isterseniz iptal edin diyorlar. Güvenilirlik sıfır bir daha da Media Markt'tan alışveriş yapacağımı sanmıyorum

09 Temmuz 2024 12:15 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Emine T. “Media Markt Stokta Olmayan Ürün Satışı” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

11 Temmuz 2024 10:44

Merhaba Emine T. 240710-043644 kayıt numaralı süreciniz ile ilgili sizi aradık ancak ulaşamadık. “Media Markt Stokta Olmayan Ürün Satışı” başlıklı talebinizin devam etmesi veya farklı bir talebiniz olması durumunda bize ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Emine
Emine
18 Temmuz 2024 15:09

Beni aradılar ve bir sonraki hafta ürünü tedarik edeceklerini söylediler. Bir hafta sonra aradığımda diğer hafta sonuçlanacak dediler ve ürünü aldıktan 2 hafta sonra iptal ettiler yani ben beklerken aynı ürünün fiyatı arttı ve boşuna beklemiş oldum. Bir de üstüne utanmadan beni mağazaya davet ettiklerini söylediler mağazada stok bulunduğu için. Yasal yollara başvuracağım hiçbir şekilde sorun çözmüyorlar aksine sorunun ta kendisi bir firma

Mehmet sonucu yetersiz buldu

Media Markt İade Sürecinde Sürekli Oyalama Ve Çözümsüzlük Yaşadım

14 Temmuz 2025 12:57

24 Temmuz 2023 09:58
Media Markt Online Alışveriş Sorunu!
İrem sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 23:47
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

08 Ağustos 2023 10:21

Berfenur