Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt SteelSeries Rival 650 Servis USB'sini Kaybetti

27 Aralık 2023 18:39

İzmir Optimum AVM içinde bulunan Media Markt firmasından satın aldığım SteelSeries rival 650 gaming mouse'un USB arızası nedeniyle aynı mağazaya teslim ederek servise gönderdim. İki hafta sonra, 19.12.2023 tarihinde ürünün işlemlerinin tamamlandığına dair mesaj aldım ve ürünü teslim almak için mağazaya gittim. Ancak, benim iki parça olarak teslim ettiğim ürünün bir parçası servise ulaşmamış ve 'bu parçayı da gönderin' diye not düşülmüş.

Bu parçanın da Media Markt'e teslim edildiğini söyledim ve teslim formunda fotoğrafını da gösterdim. Görünüşe göre o parça bir şekilde kaybolmuş ve servise ulaşmamış. 2-3 gün ne olacak diye bekledim. Bu süre zarfında Media Markt servis ile görüşmekteydi. 22.12.2023 tarihinde ürün, görüşülen kişi dikkatine diye tekrar servise gönderildi. Kayıp parçanın bulunup bulunmayacağı veya ne yapılacağı konusunda bir bilgim yok. Ancak bana, bu işlemin 20 iş günü sürebileceği söylendi. Ben bu kadar uzun süre beklemek istemiyorum. Firma, kendi iç hatalarından dolayı müşteriyi mağdur etmeye hakkı yoktur.

Teknoloji ihtiyaçlarımı sürekli olarak Media Markt'tan karşılıyorum ve bu durum beni üzmektedir. Ne yazık ki, açıklama yapılmıyor ve müşteri hizmetlerini aradığımda bir sonuç alamıyorum. Mağazaya gittiğimde ise aynı yanıtlarla karşılaşıyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

09 Ocak 2024 15:44

Media Markt firmasından almış olduğum SteelSeries Rival 650 mouse servise gönderilip değişim kararı çıktığı halde ürün buradaki mağaza stoklarında olmadığı ve başka mağazadan getirileceği için (Bu arada internete girdiğinizde ilgili ürün bir çok mağaza stoklarında var gözüküyor) 15 gündür yeni ürün tarafıma teslim edilmedi. Sürekli telefon ile arayıp değişim mi para iadesi mi istersiniz diye soruyorlar. Her seferinde değişim diyorum. Mağazaya gidip müşteri hizmetleri ile yüz yüze görüştüğümde yetkili konuyu incelediğinde ilk defa işlem başlatılacakmış gibi konuşuyor. Diyor ki "Mağazalarda isteyelim gelsin gelince biz sizi arayacağız." Bence Media Markt firmasından ürün alırken satış sonrası hizmet için tekrar düşünün derim.

27 Aralık 2023 18:42 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Ahmet
Ahmet
01 Ocak 2024 22:26

Şu kadar zaman geçti halen çözüm sunamadılar.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2023 16:08
Burhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mayıs 2025 17:45
Media Markt Arızalı Mouse Değişim Talebimi Sürekli Oyalıyor Ve Çözüm Sunmuyor

Media Markt Muadil Ürün Değişim

25 Mayıs 2024 14:18
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Mouse Sorunlarıma Çözüm Bulunmuyor

16 Eylül 2025 17:51