Şule sonucu yetersiz buldu

Media Markt Online Alışveriş Ve Geri Dönüş Anlamamam

23 Kasım 2023 06:10

Media Markt firmasından 14 Kasım tarihinde Satın aldığım ürünüm ertesi gün kargoya verildi gözükmesin rağmen hala elime ulaşmadı. Defalarca mail atmama, 2 defa gönderilen ankete yazmama ve telefonla aramama rağmen asla dönüş yapılmadı. Bana ne kargo detayı veriyorlar ne de kendileri ne olduğunu biliyorlar. Daha önce kaç defa alışveriş yaptığım bu firmaya asla yakışmadı bu yaptıkları ve ben artık kime yazacağımı kimi arayacağımı bilmiyorum. Bir daha bu firmadan Asla alışveriş yapmayacağımı biliyorum ama

23 Kasım 2023 09:46 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili inceleme yapılarak, en kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. Saygılarımızla. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

23 Kasım 2023 10:26

O numaradan da aradım bana merkeze ileteceklerini bana dönüleceği söylendi. Yani hiçbir şekilde ulaşım sağlayamadım bana da dönüş olmadı. Umarım bu defa dönüş yaparsınız

24 Kasım 2023 09:14

Bu arada hala işe yarar dönüş olmadığı gibi verdikleri cevapta şu numaradan arayın dediler ancak o numaradan da aramama rağmen zaten sonuç alamamıştım. Böyle bir saçmalık görmedim.

27 Kasım 2023 18:34

Geri dönüş sağladılar için öncelikle teşekkür ederim. Satın aldığım ürün kargoda hasar görmüş ve stoklarında olmadığı için gönderememişler. Fakat aynı fiyattan stoklarına geldiğinde alabileceğimi söylediler bunun için de kod göndereceklermiş. Umarım bunun için de çok fazla beklemek zorunda kalmam. Yine de Sorunumu çözmek için yardımcı oldukları ve her desteği sağladıkları için teşekkür ediyorum.

29 Kasım 2023 15:51

Yeniden güncelliyorum, hani şu vereceklerini söylediğim aynı ücretten alabileceğimi sağlayacakları kod hala gelmedi. Sanırım şimdi de bunun mücadelesini başlatacağım. Yazık hiç yakışmadı Media Markt gibi bir firmaya bu yaptıkları. Kaç defa alışveriş yapmıştım bu firmadan ama bu seferki mağduriyetleri çok bıktırdı gerçekten.

Emel sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 13:35
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2024 08:50
Seda sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2024 08:03

18 Kasım 2023 09:39