Media Markt Dreame H11 Max Islak Kuru Süpürge Arızası Hk.

Media Markt Dreame H11 Max Islak Kuru Süpürge Arızası Hk.
10 Şubat 2024 04:34

Merhaba, 2023 Mart ayında Mall Of İstanbul Media Markt mağazasından Dreame H11 Max Islak Kuru Süpürge almıştım. Makinemin 2023 Eylül ayında yüksek ses ve koku yapması üzerine servise gönderilmesi için Media Markt mağazasına teslim ettim. Ürünümü alan personel, resimlerini çekerek ürünün hasarsız olduğunu kayıt altına alıp teslim aldı. Daha sonrasında 13 Ekim 2023 tarihinde C1 Ekosistem Teknik Servis (nf Bilişim Teknolojileri) tarafından yapılan dönüşte, süpürgemin alt tarafındaki üç vidanın eksik olduğu ve üründen su aldığına dair hasar tespit edildiği belirtildi ve bana ait fotoğraflar gönderildi. Fakat ben ürünümü böyle teslim etmediğimi ifade ettim ve Media Markt müşteri temsilcisi ile görüşüp mağazadaki resimlerin servise gönderilmesini talep ettim. Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen bir sonuç alamadım. Daha sonra Mall Of İstanbul mağazasına giderek yaşadığım sorunu mağaza yetkilisi v***** Bey'e anlattım. Kendisi konuyla bizzat ilgileneceğini belirterek telefon numaramı aldı. Ancak geri dönüş olmadı ve tekrar mağazaya giderek durumu sordum. Çalışan personelin konu hakkında bilgisi olmadığı anlaşıldı ve ürünümü zor da olsa depoda buldular. Süpürge, geri gelmiş fakat hiçbir işlem yapılmamış, aksine kutusu paramparça olmuş bir şekildeydi. Bilgi sahibi olmadıkları için bana teslim edemediler ve yine telefon numaramı aldılar, ertesi gün dönüş yapacaklarına dair söz verdiler ama yine aranmadım. 25 Kasım'da mağazaya tekrar gittim ve mağaza yetkilisi r**** Bey ile görüştüm. Kendisi de konuyla ilgili bilgisi olmadığını ifade etti ve v***** Bey ile görüşmeme rağmen hiçbir çözüm üretemediklerini, sorunun benden kaynaklandığını belirterek kayıtsız kaldılar. 40-45 dakika süren konuşmamızda hiçbir sonuç alamadım. Ürünümü böyle teslim etmediğimi, fakat çekilen resimde vidaların olduğu yerin gözükmediğini, ancak hasarsız olarak kayıt edilip alındığını belirttim. Ayrıca, Mart ayında 7,499 TL'ye aldığım makine için Ekim ayında 6,750 TL servis bedeli istenmesini kabul etmiyorum. Sonuç alamadığım ve bu kadar uğraşmama karşılık Media Markt müşteri hizmetlerinden ve Mall Of İstanbul Media Markt mağazasından şikayetçiyim ve gereğinin yapılmasını rica ederim.

10 Şubat 2024 10:00 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba Çiğdem E. “Media Markt Dreame H11 Max Islak Kuru Süpürge Arızası Hk.” başlıklı talebinizi aldık, Süreciniz ile ilgili 48 saat içerisinde size dönüş yapacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt Müşteri Hizmetleri

12 Şubat 2024 12:52

Merhaba Çiğdem E. 240212-011702 kayıt numaralı “Media Markt Dreame H11 Max Islak Kuru Süpürge Arızası Hk.” başlıklı talebiniz ile ilgili sizinle iletişime geçilmiş ve bilgilendirme yapılmıştır. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, Mediamarkt

12 Şubat 2024 13:23

Media Markt yine hiçbir şey yapamayacaklarını bildirmek için ve beni aramak için geri dönüş yaptı. Tamamen servisin dediği gibi süreci ilerletiyoruz ve mağaza olarak başka bir yol izleyemiyoruz, prosedür böyle deyip işin içinden çıkmak istiyorlar. Çözüm sunamadığınız ve sonuçlayamadığınız bir işlem. Ne yazık.

Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'a Teslim Ettiğim Dyson V15 Süpürge Nerede

27 Ağustos 2024 17:09
Media Markt'a Teslim Ettiğim Dyson V15 Süpürge Nerede

22 Ocak 2024 17:04
Tuğba sonuçtan memnun

22 Eylül 2023 17:23
"Buraya yazdığım detaylı anlatımdan sonra beni arayan hanımefendi ismi Pınar'dı diye hatırlıyorum. Kendisi çok destek oldu ve sorunu çözdük. Teşekkürler..."
Turgut sonuçtan memnun

31 Aralık 2023 22:33
"Biraz geç olsa da takip ve sonunda sorunlu urunu iade edebildiğim için memnunum teşekkür ederim"
Media Markt Tarafından Satılan Ürün Mağduriyeti
Media Markt Tarafından Satılan Ürün Mağduriyeti
Azer sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 16:03
Media Markt Dream D10S Robot Süpürge Sorununun Çözülmemesi